Thursday, October 29, 2015

Shawn Mendes



Hai gais good morning ! Today I want to share with you my currently favorite song by Shawn Mendes. There're two of his song that I really love it which is "Stitches" and "Never be Alone". So here I share these two videos that I got from Youtube






Another song by Shawn Mendes :-
* and many more, you can check it out on Youtube now !

By the way, I'm also in love with Adele new song "Hello" . One direction " Perfect" and "Infinity" .   Don't forget to subscribes ! 

I'm just sharing . Thank you ! Love xoxo .





Monday, October 19, 2015

Semester break !


Assalamualaikum..


Hai gais and happy Monday !
Setelah 4 bulan blog ini dihiraukan dan terpaksa diprivatekan, hari ni aku publickan. Wuhuuuu !  Private bukan sebab apa, sebab hari tu aku bukak blog tetiba terapply template lain. Buruk benar aku tengok dan aku ambil keputusan untuk privatekan dia sebab nak edit bagi kemas balik memang malas dan sibuk to the max la.

Memandangkan cuti semester baru je bermula, aku nak nikmati dulu cuti ni. Mungkin esok or lusa aku update lagi.  Nak seru dulu idea biar datang banyak-banyak.

K, dah malas nak menaip. Sekian . Bye .