Wednesday, April 17, 2013

Happy Birthday To Me..

credit : Tumblr aku


.....Assalamualaikum.....
Today is myBirthday..yeahhh!suka nye aku..
Alhamdulillah aku masih diberi peluang untuk celebrate birthday aku
tahun nim..Terima Kasih Ya Allah..^_^


Tapi sayang...aku tak bleh nak celebrate nye ngn kengkawan..
sOrry yer..aku busy dengan kerja..and aku tak bleh ambil cuti atas
sebab-sebab yang tertentu..cehhh..hihi..tapi aku syukur sangat-sangat
sebab ramai yang wish kat aku..Thank korang..and aku nak cakap thank 
jugak kat kawan blogger aku yang cOmel iaitu Linda..Thank a lot awak :D


Owhh..Hari tuw aku ada pernah cakap nak citer kenangan yang
lucu masa birthday aku last year kan..oke..jOm lah layan citer aku.. ^^


Tahun lepas best sangat sebab banyak suprise..aku rasa
sangat dihargai masa tuw..aku akan ingat sampi bila-bila..
Birthday tahun lepas..aku masih dibangku sekolah lagii..hihi
form 5..Babak pertama..pada 17 April 2012 tuw awal-awal lagi
aku dah p sekolah..coOl jer..mcm tak der apa yang berlaku..hihi
sampai kat kelas..aku agak terkejut lar bila tengok punyer lah
besar diaorang tulis "Happy Birthday Dayah" kat blackboard 
ciap ada kartun-kartun lagi..hihi..yang best nye..korang ciap
nyanyi-nynyi lagi "happy birthday too you.."hahaha..that's 
my classmate..sayang korang!



Babak Kedua..aku ingatkan yang tuw jer korang buat aku 
terkejut kera..rupanyer ada lagi..haha..Masa tuw time rehat kalau 
tak silap aku  lar..tengah syok jalan-jalan nak masuk kelas..
kaki aku sempat masuk sebelah jer.."Pooopppp"!
aku kena telur plus tepung sihh!Punyerlah
busuk and melekit rasa nye..perasaan aku bercampur
aduk maa..bengang ada,,nak gelak pom ada..
malu gilerr balik dalam keadaan busuk bau telur!haha

Yang paling bangang bila kelas aku kena
mention kat tapak perhimpunan..haha..semua orang pandang
kat aku..haha..malu wehh..muka tebal berinchi-inchi lar jadinye..
hahaha..tapi memang best lar..dapat hadiah banyak..!


Babak ketiga tuw..kat rumah lar..
Aku tengah syok layan komik dalam bilik..tetiba nenek aku panggil..
Teruja and terkejut sangat bila tengok nenek and pak sedara aku beli kek
kt aku..kek coklat!..ciap ada nama aku lagi..nak nangis pom ada..huhu.
And pada malam tuw jugak Mr.D datang rumah aku.. dia aku hadiah
cOmey..besar..pink colour..suke sangat..Thank Mr.D ^^
Sayang berganda-ganda naa.. :p

#hello kitty.nakkk!


Maybe ada lagi kut citer..tapi aku dah malas nak 
menaip..Kalau aku celebrate pom..tak lar meriah macam
tahun lepas kan..semua kengkawan stay jauh-jauh..


Thank Mr.D sebab jadi orang yang first wish birthday dayah..
Panjang berjela-jela ayat nye..huhu..biar lah kita berdua jer
yang tahu kan?hahaha

Thank korang sebab sudi wish birthday aku..
Tikah,Erra,Fatien,Linda,Erna and etc lah

Thank jugak kat kawan-kawan fesbuk..twitter
yang sudi wish birthday aku..Thank sanagt!




Sekian dari aku..
Thank a lOt dear..xoxoD

12 comments:

  1. Happy Birthday Dayah! ^_^
    bestnya awak ada classmate yg sporting2 camtuh..kena baling telur? hihihi xpe2..kenangan manis :)

    apa2pun , semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu..
    May ALLAH bless u always dear :D

    ReplyDelete
  2. yeah! aprilian! hehe happy birthday dayah :) i'm coming soon 20th. hehehe klu kt skolah saya rmai yg lhir bln april. tu yg xcited tlbih ni.

    ReplyDelete
  3. yeay!!big girl already!!
    heheh happy birthday hhuhu

    ReplyDelete
  4. heppy bornday dayah!! may allah bless u. aamiin.

    ReplyDelete
  5. happy birthday~ May Allah bless you:)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir dayah,semoga panjang umur

    ReplyDelete
  7. happy birthday. :) Better late than never.

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Birthday. Sorry late

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)