Friday, November 2, 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest


Hai semua.  Berita baik untuk semua yang bergelar blogger, sempena bulan November ini Lazada ada buat blogger contest tau.  Jika berminat, korang semua boleh klik pada banner di atas untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai terma & syarat yang telah ditetapkan oleh Lazada untuk join contest ini.

Lazada juga mengadakan 11.11 Festival Membeli-belah-Jualan Satu Hari Terbesar dengan harga serendah RM1, diskaun sehingga 90% dan baucar tunai berjumlah RM11,000,00 tau.  Seriously, korang kena cepat kalau taknak lepaskan peluang ni, harga memang murah sangat berbanding harga kat tempat lain tau.  Memang rugi sangat kalau tak purchase masa Lazada tengah buat sale.  So tunggu apa lagi jangan lupa "Add to cart" and get ready to "Checkout". Klik Lazada 11.11 Shopping Festival  , korang boleh tengok pelbagai jenama dan product yang Lazada offer sempena 11.11 Shopping Festival ni.


What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us


1.  

HP 14-bs581TU 14" Laptop Red ( i3-6006u, 4GB, 1TB, Intel, W10H )


Produk pertama yang dayah tambah ke cart ialah laptop HP ni.  Memandangkan laptop dayah rosak dah dua bulan, so memang tengah survey nak cari baru, n
asib baik ternampak iklan 11.11 Shopping Festival ni, terus add ke wishlist and  get ready to be purchase soon.  Yang pasti Lazada selalu menawarkan harga yang sangat murah setiap kali sale.  Haa satu lagi apa yang bagus beli kat Lazada ni, certain produk kat website Lazada ni boleh buat installment tau tapi make sure dekat price description tu ade label 'installment" bermaksud item tu available untuk kaedah installment.  Yang paling bagus, installment di Lazada ni ialah 0% interest, korang tak perlu nak pening kepala kena bayar mahal or tambahan sebab di Lazada memang zero interest.


2.

Levi's Women's 312 Shaping Slim Jeans 19627-0056 - co

Produk kedua yang dayah dah add dalam dayah punya cart ialah Levi's Women's 312 Shaping Slim Jeans.  Seriusly, dayah perlukan jeans baru dan yang paling buat dayah happy sangat ialah sebab dia punya brand dan harga.  Fyi, Levi's ialah salah satu jenama kesukaan dayah sejak tahun 2009 lagi tau.  Levi's punya design and material memang bagus.  Tapi harga kat Lazada lebih murah berbanding kat store dia.  Sempena 11.11 Sale ni, memang bertambah-tambah murah la cerita dia.  So jangan lupa untuk "add to cart" and flirting with your new outfit.  Nak tengok lebih banyak product daripada Levi's sempena Lazada 11.11 Shopping Festival >>Klik<<.




Produk yang ketiga yang dayah nak beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival ialah Benefit Hoola Mini.  Memang dah lama nak beli tapi maklum la kan student lagi kena la bijak berbelanja.  So, salah satu cara bijak berbelanja ialah shopping bila barang tu tengah "On Sale".  So sempena Lazada 11.11 Shopping Festival boleh la kita grab sorang satu.  Yang pasti memang harga dia murah daripada harga normal, dah boleh save budget dah. So get ready girls.  More products from Benefit >>Klik<<


So, dayah dah share dayah punya wishlist, korang bila lagi? Dayah dah tak sabar nak tunggu 11 November ni.  Korang yang nak join, boleh refer kat bawah tu atau korang boleh klik >>SINI<<.  Nak tahu jenama dan product yang di offer sempena Lazada 11.11 Shopping Festival?  boleh klik >>SINI<<.  



How to Join – Lazada 11.11 Blogger Contest
1. To take part in this contest, answer to the question below and write in your post:
What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us!
2. You need to mention the 11.11 sale (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) that will take place on 11 November 201 8 on Lazada Malaysia.
3. The article must contain screenshots of the products mentioned in point 1.
4. Your site must contain 3 existing posts.
5. Submit the link to your article via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada 11.11 Blogger Contest.
6. You are welcome to post the article in any language.
7. There will be 2 categories in selecting winners. All participants are eligible for both type of prizes.
Prizes – Vouchers for all participants
At the end of the contest, each participant will receive one voucher worth RM30 (min. spend RM100).
Join and get a chance to win one RM1,111, RM150 or RM75 Lazada voucher!
Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600! 3 posts will be selected among the posts by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1000.
100 lucky winners:
1st Prize: 1 x RM1,111 cash voucher 
2nd Prize: 11 x RM150 cash vouchers
3rd Prize: 88 x RM75 cash vouchers
Creativity Prize:
1st Prize: 1 x RM500 cash voucher
2nd Prize: 1 x RM250 cash voucher
3rd Prize: 1 x RM100 cash voucher


Jangan lupa untuk join this contest and go checkout Lazada website!

Selamat bershopping di Lazada. :)





1 comment:

  1. I?m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
    I'll go ahead and bookmark your website to come back in the future.
    Cheers

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)