Sunday, March 31, 2013

Yeayyy! Dapat Buah Tangan Larr ^_^

......Assalamualaikum.....
say hye n hello dear tersilent reader :p
Wahhh..tersilent reader lar konon aku nih..hihi
Ok..aku suka sangat hati nim sebab" buah tangan" dari
segmen INI by Puteri Mama atau aku lebih senang
 memanggil nye "Usu"..Thank Usu.Tak percaya ka?
boleh tekan "sini sini sini" nama pemenang yang telah
 di randomkan..termasuk aku lar*promote*kihkihkih..


Sekeping nota(seorang sahabat) dan buah tangan yang masih
 kemas berbalut dari Usu yang sangat bermakna untuk aku..
Sorry pic kurang jelas..hihi..guna kamera cap ayam jer..hik :p



bila dibuka.....


Tadddaaaaaa..cOmel kan?hahaha
ciap ada nama aku and colour fav aku plak tuh..
aku memang suka keychain..yup!suka sangat ^_^


Alhamdulillah..rezeki aku lar tuw menang segmen tuw..
Maklum lar aku kan baru jer dalam dunia blogger nim..
dan..aku tak pernah harap pom yang aku menang sebab
ramai lagi blogger lain yang lebih hebat dari aku..
Tapi..bila dapat tahu aku menang..teruja gilerr weh!haha
First time aku menang..sapa yang tak teruja kan?hihi


Dear Usu,
Adik nak cakap terima kasih sangat kat akak
sebab bagi buah tangan nim kat adik..adik suka
sangat-sangat..Terima kasih jugak sebab akak
selalu jengguk blog adik..selalu tanya khabar adik..
dan selalu komen di entri yang adik update..Thank akak ^_^
Adik suka nota yang akak bagi kat adik..banyak makna
yang terselit kat situ walaupom hanya sekeping kertas
*maaf kalau ayat adik nim jiwa habissss*haha :D



Actually aku malas nak update hari nim..
tapi bila aku dapat tahu yang buah tangan aku dah
sampai..dengan serta-merta aku rajin menaip..haha
magic kan?magic kan?haha


Ok..setakat tuw jer jari jemari aku menaip untuk
entri hari nim..dah lengoh-lengoh dah  nim..hihi
xoxoD (n_n)

Saturday, March 30, 2013

Ohhh,You Stalker?

.....Assalamualaikum.....
Salam Sabtu dear cutie blogger?
Ohh..you stalker?Bukan kan?kan?
Actually aku terbaca kat article tentang stalker nim..
sOo..aku rasa tak salah kalau kita share benda yang berfaedah
nim dengan orang lain kan?insyallah jika membantu..huhu..^_^


"hurmmmm..dia tengah buat apalah tu
agaknya?Dah ada couple kew belum
erk?Entah-entah status nie untuk aku kot?"



Hah,kenapa macam tuw sekali?tahu tak perbuatan korang
tuw digelar stalking?Are you a stalker?
Oh noo..minta dijauhkan lar yer..


Siapakah yang Digelar Stalker?
Stalker ialah orang yang banyak menghabiskan masanya
dengan membuka akaun or laman sosia orang lain..tak kira lar
Facebook,Tumblr,Blog,Twitter and etc untuk mencari
info terbaru orang yang distalk tuw..aku rasa baik tak payah
kut sampai nak stalk macam tuw sekali..
korang tahu kenapa?Ok jOm baca kat bawah nim ^_^





KETAGIH
Setiap kali korang Online tanpa korang sedar korang
rasa tak lengkap kalau online tanpa usha akaun or laman
orang yang korang stalk tuw..Itu tandanya korang
dah ketagih!Wei..wei..wei... tolong lar jangan
sampai macam tuw sekali..Korang kena tahu stalk nim
tak mendatangkan apa-apa kebaikan untuk korang tapi
lebih mendatangkan keburukan untuk kita :)



PERSAINGANGAN
"Ehh A kau taw tak si B dah couple?Cun gilerr partner dia"
Bila dapat taw jer saingan korang tuw dah couple dengan
boyz yang hensem cepat-cepat korang buka akaun dia..
Girlfriend baru ex korang pom korang nak tahu and nak
kenal lagi..OMG!!!!!!
The thing is over,right?jadi kenapa nak bersaing sampai
tahap tuw sekali?Get it over gurlz.Jangan terbawa-bawa
sampai macam tuw oke?korang jugak yang rugi nanti..



BUAT DIRI RASA SEDIH
Aiiii bila dah selalu buka akaun or laman orang lain,mesti
jauh di sudut hati korang akan timbul rasa macam "ala,dia dah
couple kew?".."Wahh..berani dia tulis macam nim kat aku?"..
Kan negatif efeknya kan?Bagi aku lar..lebih baik
korang lupakan dia..buang jauh-jauh dari fikiran korang tuh..
Cinta tak perlu dikejar dear..sebab ia akan datang dengan
sendirinya..automatically..magic kan??haha


KURANG PERCAYA DIRI SENDIRI
Kadang-kadang kan tanpa kita sedari dengan membuka akaun
or laman orang lain boleh menyebabkan korang jadu kurang
percaya pada diri korang sendiri..Sebab apa??
Sebabnya adalah sikap korang yang selalu menbandingkan kelebihan
dengan kekurangan yan ada pada diri korang..
Soo..korang dah low rasa cinta kepada diri korang sendiri..
Yang nim parah!!Helloo..daripada korang sibukkan diri
korang dengan ambil tahu hal orang yang entah apa-
apa ntah dalam hidup korang,lebih baik korang sibukkan diri
korang kat dapur kew..main make-up_ii dengan adik korang
kew..haha..kan ada jugak faedahnya..boleh merapatkan sillaturahim..
*ayat merapu semakin melarat*haha :p



Ok..entry tiada kaitan dengan siapa-siapa..
aku hanya nak share jer dengan korang..insyallah kalau 
dapat membantu menyedarkan korang tentang keburukan
jadi stalker..kew ada yang bercita-cita nak jadi stalker?haha
lebih baik jangan k..banyak benda lagi korang boleh buat..
Fesbuking kew,Twiiting,Blogging,Tumblr-ing or macam-
macam lar..Aku minta maaf kalau korang kurang suka dengan
entry aku update nim..maaf..^_^



Ok setakat tuw jer aku menaip..
Thank a lot dear!
xoxoD (n_n)

Wednesday, March 27, 2013

GoOd Friend..GoOd Time ^_^

.....Assalamualaikum.....



Semalam best giler aku dan kawan-kawan sekolah aku adakan
bbQ kat Pantai Air Tawar..best wOo dapat lepak sama-sama,
n berjOking sesama..rindu sangat sebab lama tak jumpa korang..
jOm layan gambar kat bawah..^_^




peace girl!!
in black and red itu aku..yang cute berkaca mata tuw 
shahida n yang chubby face tuw atikah..my bff(:



kitaorg bertiga lagi..hihi^_^




aku dan kawan aku yan comel "Billa"..
kenapa muka aku sedih sangat nih?haha




Alololo..budak jebek..haha..
tak taw blah sapa yang snap pic nih..haha




3 serangkai..hihi :p
entah posing jenis apa yang diorg 
buat aku pom tak pasti..haha :3




cEhhh..aku n Mr.D aku..*malu nyer*
frame love tangan tuw by:Beby and Fahimie ^_^
snap by:Shahida..thank oke?hihi




deretan si gegirl..hihi
mula dari depan..aku,atiqah,shahida,puteri,
billa dan yang tak nampak tuw is Azma..


alamak!!hihi..tak taw sapa yang snap pic nim..




alololo..comelnye korang..
^_^




ada yang termenung..ada yang senyum manis..hihi
btw korang memang cite sangat..^_^


Ok..setakat tuw jer entry untuk 
Wordless Wednesdays..hihi
Love u all my friends!


Dear beloved friends,
Sorry sebab dayah tak leh nak upload gambar yang lain
sebab loading lembap..nyett..nyett..macam
siput..nanti dayah tag d fb korang k? ^_^


we have created so many bittersweet memories
together.Bon vOyage classmates :)


that's all
thank a lot dear..
xoxoD

Sunday, March 24, 2013

B.e.a.u.t.i.f.U.l??????

......Assalamualaikum.....
Salam Ahad dan Salam 1 Malaysia dear!
Fuhhh..boring tahap maximun hari nim..lama jugak 
aku tak update..rindu kat blog aku..hihi..btw alhamdulillah
masa result SPM keluar baru2 nih walaupom aku tak
dapat straight 'A' tapi aku bersyukur sangat ^_^
Dan aku pom sambung blogging balik..hihi
Nah..aku update entry nih..=D



Ok berbalik pada tajuk yang terpampang kat atas tuw..
Woaahhh..b.e.a.u.t.i.f.u.l mean c.a.n.t.i.k..*siap di translate lagi*
hihi..Siapa tak nak cantik kan?semua orang nak cantik and
sempurna kan?Nak kan kulit yang putih melepak macam Snow White,
body yang solid macam Beyonce,bibir yang seseksi Angelina Jolie,
dan ntah apa-apa ntah..hahaha..tapi inner pom perlu lah
cantik macam outer kita*bahasa rojak sudah!*haha




Cantik??
Bagi aku lar kan..cantik ini terletak pada keperibadian seseorang
tuw..bukan pada paras rupa dan cantik adalah relatif jer..
kerana bila umur kita semakin meningkat rupa paras kita 
akan berubah.."kedut tang sana,kedut tang sini"..hahhhh?
 lepas tuw mula lar nak cucuk botox..ish..ish..ish :3


Cantik juga terletak pada hati kita..kalau rupa paras kita yang
cantik mengalahkan Miss World tapi kalau hati jahat/busuk
nak wat apa kan?tak da guna langsung kan?namun ada jugak
sesetengah orang nim sanggup berhabis duit yang banyak
kerana ingin kelihatan cantik..yang tuw aku tak kisah lar..
duit dia..ikut suka dia lar nak wat apa pom..tapi
kecantikkan dalaman jugak perlu lar dititik beratkan..



Gambar:Mr.Google :)

Kalau korang nak cantik senang jer..ikut cara aku ok..
*perasan cantik lar aku nih*haha..bukan selalu kan?
Tak perlukan duit yang banyak dan tak perlu pergi spa bagai
cuma korang rajinkan wat exersice mulut..haha.maksud aku..
korangkan kenalah selalu senyum..walaupom dengan orang 
yang korang tak kenal..tak salah nak tak rugi apa-apa
pom kalau korang senyum..boleh pahala ada lar..
kan senyum itu sedekah ^_^

Tak da manusia yang sempurna kat atas dunia nim..
semua ada kekurangan dan kelebihan masing-masing..
tak perlu lah ada hasad dengki..iri hati atau jealous..
*ejaan jer lain tapi makna sama jer*haha..
Manusia adalah sebaik-baik makhluk ciptaan-Nya..
So..bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang..
Allhamdulillah.. ^_^


Cantik adalah kejernihan wajah,manisnya wanita kerana
indahnya senyuman..(:

Perempuan yang cantik tanpa peribadi yang
mulia umpama kaca mata yang bersinar-sinar tapi..
tidak dapat melihat apa-apa :)


Ok..setakat tuw jer aku menaip..
Maaf kalau aku lambat follow korang balik sebab
aku sibuk kerja..kawan-kawan sibuk nak sambung belajar tapi aku
sibuk kerja..haha.Kalau aku free..insyallah aku follow n Bw blog
korang..Btw..Thank kepada yang sudi singgah blog aku..<3


That's all..
Thank a lot dear..
xoxoD

Tuesday, March 19, 2013

SouvEnir frOm Perhentian Island :D

.....Assalamualaikum....
hallo and selamat petang awak-awak kat
sana tuw..menarik kan tittle nih..hahaha..
sebuah pulau yang tersangat lar cantik..aku dah
berkali2 ke sana..aku tak nak cakap merapu..sebab
 aku penatsangat..sOo korang tengok jer gambOr kat
bawah sana okaiii?




tadddaaaaaa!

haha,,yang nim mOdel aku:)*ceeehhhhhh*




nim bodyboard yang orang main surfing tuh..wakaka
tpi nim souvenir lar..kang kat tittle dah
terpampang kan?hihi



ninja turtle ada,,cute dolphin ada..
macam-macam ada naaa..^_^



keychain nemo fish..pink colour sehhh..
comey sangat! :D



nim beg batik ..handbag ada..slingbag ada
kecuali bagasi tak da okeh..hihi
btw memang cantik!



baju for kids..comel kan?
aku dah beli untuk anak buah aku..*promote*
hihi^_^



banyak gilerr aksesori kat sini..
korang cakap jer..boleh pakai kat kaki,
kat tangan,kat kepala kat
lutut pom boleh..haha*meracau*



tengokkk!punyerlah banyak keychain,
turtle n etc..murah-murah jer..
boleh lar buat buah tangan..hihi



yang nim pensil..cantik n unik kan?
dayah suka!huhu..
semua nye "perhentian island" :)



Woahhhhh..pasti korang teruja tengok kan?
Kalau nak..korang datang lar ke Perhentian Island nim,,
confirm tak rugi..memang cantik sangat..
"beautiful scenery"..hihi




Actually gambar-gambar nim aku snap tempat
aku kerja..hihi..aku jaga kedai souvenir nim..
hari-hari aku speaking london..haha
yelar..pelancong yang datang kebanyakkan orang asing
bukan makhluk asing oke?haha



That's all..
Thank a lot dear!
xoxoD

Monday, March 18, 2013

Maaf :D

......Assalamualaikum.....

Hye dear cutie blogger or tersilent reader
hihi..Ok hari nim idea aku low tak taw nak
update apa dan mOod yang tak berapa baik
nim...sOo nim jer yang termampu untuk 
tatapan korang yang singgah blog aku yang tak
seberapa nim..^_^



by:MR.Google


"Maaf" bukan sekadar perkataan yang mudah untuk
kita ungkapakan dan "maaf" haruslah ikhlas dari hati
Ada sesetengah orang berfikiran macam nim
"Hello..u ingat  dengan perkataan maaf jer
semua masalah boleh selesai kew???"
Mungkin sestengah jer kan..tapi bukan aku..^_^


Aku bukan seorang yang pemarah,pedendam
dan suka bermusuhan..yup..aku sangat2 mudah
untuk memberi maaf tapi kena lar tengok kadar
masalah yang dilakukan..hek..hek. :p


Walaupun kita sangat sakit hati or bengang 
dengan salah yang telah dilakukan tapi..tak salah 
kita lembutkan hati kita untuk memberi maaf kan?
mungkin dengan cara itu hati kita akan lebih tenang..
insyallah..^_^


Sedangkan Nabi ampunkan umatnya..
ini kan pula kita yang hanya manusia biasa
yang tak pernah lari daripada melakukan kesilapan :D


Dan aku nak ambil kesempatan ini untuk
memohon maaf kat korang kalau-kalau
aku ada buat salah..kalau aku update entry
yang tidak menyenangkan korang.dan
kalau ada yang korang tak suka dengan blog aku nim..
maaf oke?dan tolong doakan kejayaan aku dalam SPM nim..
Aminnnn.. ^_^


by:Mr.google


Jangan MALU untuk meminta maaf dan
jangan SEGAN untuk memberi maaf :)
-ustaz azhar idrus


That's all..Thank dear ^_^
xoxoD..




lOw idea nak update and line meracau!!

Sunday, March 17, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

.....Assalamualaikum....


Aku join segmen nim...
Kalau nak join klik banner oke ^_^




Insyallah kalau ada rezeki aku menang..
aku nak hadiah nih:-

-Handphone cases
-Topup RM10

due date:30/03/2013



Thursday, March 14, 2013

OrigAmi by mee ^_^

Assalamualaikum
Hallo..hallo.. dear cutie blogger ^_^
How are you today?fine?*speaking london sikit*hihi


Ok..today aku nak share sOmething yang tak berapa nak
special nih dengan korang semua..tapi aku buat sendiri
taw..al maklum lar..tangan aku kan gatal..haha..


Aku buat Origami larr!!rajin kan aku?haha
Kepada yang tak taw apa itu origami..meh aku tolong
definisikan..origami ialah seni lipatan kertas..*bajet pandai jer
aku nim kan*kahkahkah..tak percaya ka??
JOm tengok gambar kat bawah tuh..^_^



my heart is RED!*inisemuapoyo*wakaka :p




cOlourful flower..weeeeeee! ^_^





my Mr.Froggy..tOing!tOing!tOing! ^_^





wahhh..ciap ada tie lagi terr..hihi ^_^






little red wedding dress..kalau ada yang nak aku 
sponsor baju kawin..cakap kat aku oke?
10 aku boleh tolong buatkan..haha^_^





my pastel kitten..meOwwww!hihi
*comel lotey kucing kawe*Kelate Language!haha





Yang nim bunga tulip...fokus pada bunga
bukan pada lappy kat belakang tuh..^_^

Sumber:Original by Dayah_Dasuki^_^



Amcam ada cOmel ka?hihihi
Semua Origami tuw hasil kerja tangan aku sendiri..tak 
da copy n paste kat mana-mana tempat pom oke?
Original by me..hihi ^_^


nota dari langit biru:Idea datang masa aku sedang tengok
anak buah aku main kertas..sOo aku pom turut serta lar..hihi
n tak salah kalau aku share dengan korang kan?
sharing is caring beb!wallakkk..



That's all..Thank a lot dear!
xoxoD ^_^

Tuesday, March 12, 2013

Kawan Or Lawan??

.....Assalamualaikum.....
Jawab salam kat atas tuw dulu..hihihi


sumber:MR.Google..


Hohoho..*macam iklan horlick jer*haha..
Tangan aku gatal nak menaip sOo aku pom terasa nak
update entry lar..and tetiba jer aku rindu kat kawan-
kawan aku masa sekolah dulu-dulu..and idea pom 
datang merangkak kat aku..haha^_^


Jadi aku nak update lar entry yang yang berkaitan dengan
kawan nim..Korang semua ada kawan kan?
Korang pasti kew korang betul-betul mengenali
kawan-kawan korang tuw walaupom korang
dah kawan sejak tadika lagi?and..
korang pasti kew dia betul-betul ikhlas berkawan
dengan korang?


Kawan ada yang depan kita puji-puji kita bagai 
nak rakkk tpi belakang kita..dia maki-maki kita...):
Kawan bila dia dengan kita dia mengumpat hal orang lain..
tapi bila dia dengan orang lain.dia akan mengumpat hal kita..
Kawan ada yang makan kawan..
kawan ada yang suka tikam belakang kawan..
kawan ada yang bagai "talam dua muka"
kawan ada yang sanggup mengkhianati kawan
*banyak nya perkataan "kawan"*haha



Mama aku selalu cakap macam nim kat aku:-

Kawan bila kita senang..ramai yang datang..
tapi Kawan bila kita susah..sorang pom tak
berani nak datang.. :)

Kekadang betul jugak cakap mama aku tuw..
aku pom pernah alami dulu..and aku tahu macam mana rasa
bila kita minta tolong sesorang yang dulu kita pernah tolong dia tapi 
tidak diendahkan..sedih..Sob..sob..sob..


Tapi itu dulu..sekarang aku dah besar..
Dah boleh bezakan yang mana kawan dan yang mana lawan..
Alhamdulillah..aku dikurniakan kawan-kawan yang
baik..sporting..bertolak ansur..
aku syukur sangat-sangat..


Aku tak kisah macam mana pom kawan aku tuw..
aku terima seadanya..sebab aku manusia and 
kawan-kawan aku pom manusia..
kita sama-sama tak sempurna kan?
kita sama-sama menumpang jer atas muka bumi nim kan?



pinjam kat Google..^_^



Ok..setakat tuw jer untuk hari nim..
Low idea dear..hihi

Nota kepala:Aku tak sabar-sabar nak lepak dengan korang
lepas dapat result SPM yang akan muncul tak lama
lagi..Aku rindu!! 

That's all...xoxoD



Sunday, March 10, 2013

Ohhh Ubat...(n_n)

......Assalamualaikum.....
Hallo..hallo..and Salam 1 Malaysia^_^


Ubat???mesti korang akan terbayangkan rasanya
yang pahit,bentuk nye yang cOmel and warna nya
yang colourful tuh..hek..hek :p


Macam aku lar kan..aku paling tak suka makan ubat!
Pahit!!werkkk..haha..tapi kalau lar ubat tuw perisa
vanilla kew,strawberry kew,coklat kew..cOnfirm!
Berpuluh-puluh biji pOm aku sanggup makan dengan 
penuh kerelaan..hahaha..tapi..sayang..
hasrat aku tidak kesampaian untuk menikmati nya
*melarat sudah..*hihi



kOleksi ubat-ubat aku*promote sikit*haha





Jangan cakap tak da isi oke..nih bukti nya..^_^


Tuw antara ubat-ubat aku..macam-macam
ada*macam astro kan?*haha


Mama aku selalu beli ubat kat farmasi tuw..
Mr.D pOm selalu jugak lar beli ubat kat aku di farmasi tuw..
ubat kat situ lebih terjamin maybe..


Kalau sOalan macam nim diajukan :-
"aku makan semua ubat tuw kew?"


Jawapan yang aku utarakan ialah :-
"matilah aku jawabnya"




nim jer ubat yang penting untuk aku 
buat masa sekarang..*iklan-iklan*haha


Tak perlu tahu ubat apa..
Aku ada masalah pening kepala and etc..


AttentiOn!!!
Kepada awak-awak kat sana tuw..
jangan makan melebihi dos yang telah disarankan
Nanti tak pasal-pasal masuk ICU karang..
menangis tak berlagu kang..hihi

That's all untuk hari nim..
Thank..xoxoD..^_^


Entry yang memboringkan untuk tatapan.. :p

Friday, March 8, 2013

I LOve Her sOng...! ^_^

......Assalamualaikum.....


#TAYLORSWIFT


WOoaahhhhhh!cer cakap siapa yang tak minat dengan
lagu-lagu Taylor Swift??semua minat kan?
Antara nya aku..huhu..yup!aku sangat-sangat
meminati  lagu-lagu nye..




sumber:Mr.GOogle




She so beautifull!with curly hair and beautifull lips!
Cantik sesangat..^_^



Aku ciap hafal taw lagu-lagu nya..hahaha
*isi masa lapang lar*walaupun aku dengar berulang-
ulang  tapi tak pernah ada rasa bored pom dengan lagu dia..
Oke..aku suka!semua aku suka!



Country,I knew you were trouble,Red,
We are never getting back together,begin again,
safe and sOund,Ronan and etc..
*antara lagu ter baru nye*..^_^



Note pad::entri merapu!and not interesting maybe..haha
i have no idea dear!tapi idea aku akan sampai tak lama
lagi..haha..Aku nak teruskan perjalanan
aku di alam fantasi..*time to sleep*


That's all..xoxoD



Wednesday, March 6, 2013

1st GA by MG

Say Hye n hallo-hallo blogger!^_^
Rajin pulak aku menaip hari nim..hihihi..*buat amal lah*
Ok hari nim aku jOin GA nim 1st GA by MG..huhu
Kalau nak jOin klik jer "sini sini sini"
  • Apa kata MG bagi JAM TANGAN kat Mr.Tunang tuw..hihi
Tak kisah yang mahal kew murah tapi fungsi nye sama jer ka?
Setiap kali Mr.Tunang MG tengok jam kat tangan pasti akan teringatkan MG..hihi
Pasti Mr.Tunang akan lebih menghargai masa..*poyo jer adik kan?*haha
  • Atau..bagi PERFUME jer..*adik pom pernah bagi*haha
Lelaki memang suka wangi-wangi..huhu..selain tuw boleh lar save ckit bajet MG..
and..pasti lebih mudah untuk MG mengesan Mr.Tunang tuw dari
bau perfume yang MG bagi..haha
  • Atau..bagi FRAME GAMBAR MG dengan Mr.Tunang
Pasti MG boleh save bajet..dan boleh lar digantung bila MG naik rumah
baru nanti...abadikan gambar MG dengan Mr.Tunang kat frame tuw..
*pasti sweet cangat*..^_^
Tuw jer idea yang adik ada..haha..adik pom bukannya
"pro" dalam hal-hal macam nim..hihi
Dan 2 0rang yang aku nak tag ialah kak Heirizaliyana dan Radhiah..
Soo..kepada blogger yang np jOin tuw boleh lar
ikut serta..mudah jer syarat-syarat nye..
jOmm!!

Follower Dah Sampai 100..Weeeee!^_^

.....Assalamualaikum.....
Selamat petang kepada blogger cOmel yang singgah
blog aku yang tak seberapa nim....^_^
Jom tengok kat bawah nim!horeeeyyy!*suka*





YahhOoooo..!!follower dah 100.. ^_^
Suka sangat-sangat..weheeee...aku tak kisah korang nak cakap aku gila
kew meroyan kew..yang penting aku happy n teruja sesangat..yes3!!
Mesti ada jugak yang cakap "Alaa baru 100 jer follower dah kecOh,,
follower aku dah 1000 tak der pom kecoh mcm kau"..
Hello....aku tak kisah apa orang nak cakap..aku tak ganggu hidup sapa-
sapa pom k..aku tak paksa korang suka atau tak singgah blog aku..
siapa lar aku kan..bkn blogger yang glamour n famous pom..^_^





Haaa..siapakah follower yang ke-100 tuw erk??
Follower yang ke-100 ialah Kak Hierizalieyana..bertuah nye aka nim..hihi
Soo..jOm kita intai-intai blog akak cOmel nim..
jOm klik "sini" untuk ke destinasi akak cOmel..^_^




Aku nak cakap Thank sangat kt korang yang sudi
follow aku,,BW kt blog aku,dan kOmen-mengOmen  kt blog
aku nim..Thank sangat korang!



p/s::Jangan jadi Ms.Anon oke?kalau ada apa-apa yang korang tak suka dengan blog aku nim korang boleh email atau apa jer kt aku..tuw jer..

 

Saturday, March 2, 2013

Segmen Blogwalking oleh Blog BingkisanHati

.....Assalamualaikum.....


Aku jOin segmen nim..
Kalau nak jOin klik banner kat bawah nim oke?





aku nak tag dua orang blogger cOmel..^_^
siapa yang terkena???


.....ialah.....
Eima dan Cik Bella..huhuh
Jemput join kalau sudi dan sertai Kelab Blogger BingkisanHati..

mEh jOin!