Wednesday, October 23, 2013

Ohh BFF :)

Assalamualaikum and Anyeonghaesayo..

*Tarik nafas*-- *angkat tangan letak kat dada*, jantung masih berdegup lagi kan? Syukur alhamdulillah Allah masih  beri peluang untuk kita meneruskan kehidupan hari ni.Hmm boleh dikatakan lama jugak lar aku tak blogwalking dan main follow-memollow ni.Hari ni sempat jugak lar aku buat benda tu.


Okay, balik pada tajuk kat atas. "BFF" bukan boyfriend forever tau. Haha. Kalau dalam hubungan persahabatan ni, mesti ada sorang kawan yang kita paling rapat kan? tempat kita share masalah kita,kita mintak tolong atau pape jer lah. Mesti ada kan?. Haa tapi aku ada dua, haha *tamak haloba*. Ehh mana ada tamak, sebab diaorang tu boleh dipercayai dan sudi hulurkan bantuan bila aku memerlukan. Cehhh. Yup, seriously aku senang bila dengan diaorang. Diorang baik,sporting, kelakar, tak kedekut dan yang penting sekepala dengan aku. Tu yang best. Auwmm. Moh lerr usha-usha gerangan mereka berdua. Cekidaut !


Yang sebelah kiri aku tu nama dia Erra.Susah senang,masalah aku dengan bf 
kew,aku lebih senang share dengan dia,sebab dia memahami aku.Ohhh rindu
 kian menguasai diri pada mu.. haha. Sweet-sweet gitew ma :)



Yang ni pulak Adawiyah. Aku panggil dia "Dayah kuasa 2". Hahaha
Sumpah best kalau lepak dengan dia. Pemurah hati orang nye :)



Yang ni diri aku sendiri nama dia Siti NurHidayah Bt Ibrahim,
tuan tanah Kampung Kedaun. Haha *kekoyaan* :3



Haaa.. tu dia sekeping dua gambar mereka yang terselit aku kat dalam gambar tu jugak. Actually, aku rindu  sangat dengan diorang ni, sorang kat Selangor dan sorang lagi stay kat hostel. Maka tinggal lah diri aku seorang duk membina badan kat rumah :3. Redha jer dah takdir nak buat macam mana kan. Hehe.Haa aku rasa sampai disini jer tangan rajin ni menaip yer.. Mata pun dah mengantuk botingket-tingket dah ni. Tapi mama cakap ''tak elok tidur petang, nanti otak jadi lembap''. So tahaaannnnn! :) 


A true friend is someone who sees the pain in your eyes while
everyone else believes the smile on your face :)


Thank a lot babe. xoxoD

6 comments:

  1. urmmm.. bff zara sorg tu mcm mrajukk.. smpai skang xkontek kiter.. huhu.. BFF NEVER END ! ^^

    ReplyDelete
  2. semoga persahabatan kekal selamanya.. :)

    ReplyDelete
  3. Moga persahabatan kekal sampai syurgaaa. :)

    ReplyDelete
  4. @Zara Nurhaidah Allaaa.. mcm sedih jer. Insyallah akak akn jumpa blik :)

    ReplyDelete
  5. @Nies alhaQ Thank akak.. Insyallah sampai jannah :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)