Sunday, March 10, 2013

Ohhh Ubat...(n_n)

......Assalamualaikum.....
Hallo..hallo..and Salam 1 Malaysia^_^


Ubat???mesti korang akan terbayangkan rasanya
yang pahit,bentuk nye yang cOmel and warna nya
yang colourful tuh..hek..hek :p


Macam aku lar kan..aku paling tak suka makan ubat!
Pahit!!werkkk..haha..tapi kalau lar ubat tuw perisa
vanilla kew,strawberry kew,coklat kew..cOnfirm!
Berpuluh-puluh biji pOm aku sanggup makan dengan 
penuh kerelaan..hahaha..tapi..sayang..
hasrat aku tidak kesampaian untuk menikmati nya
*melarat sudah..*hihi



kOleksi ubat-ubat aku*promote sikit*haha





Jangan cakap tak da isi oke..nih bukti nya..^_^


Tuw antara ubat-ubat aku..macam-macam
ada*macam astro kan?*haha


Mama aku selalu beli ubat kat farmasi tuw..
Mr.D pOm selalu jugak lar beli ubat kat aku di farmasi tuw..
ubat kat situ lebih terjamin maybe..


Kalau sOalan macam nim diajukan :-
"aku makan semua ubat tuw kew?"


Jawapan yang aku utarakan ialah :-
"matilah aku jawabnya"




nim jer ubat yang penting untuk aku 
buat masa sekarang..*iklan-iklan*haha


Tak perlu tahu ubat apa..
Aku ada masalah pening kepala and etc..


AttentiOn!!!
Kepada awak-awak kat sana tuw..
jangan makan melebihi dos yang telah disarankan
Nanti tak pasal-pasal masuk ICU karang..
menangis tak berlagu kang..hihi

That's all untuk hari nim..
Thank..xoxoD..^_^


Entry yang memboringkan untuk tatapan.. :p

14 comments:

  1. ada pulak cmtu yer..hehehe..nk perisa vanilla bagai...klau ada perisa cm tu, sgt2 best kn dear..hehe..apa2 pun jgn lupa mkn ubt k... :)

    ReplyDelete
  2. @Puteri Mama memang pom akak..mesti adik rajin mkn ubat..hahaha..akak pom jge kshtn oke?thank dear.. :)

    ReplyDelete
  3. okes dear.sesama....cmtu ler dik...jg kesihatan k..

    ReplyDelete
  4. banyaknyaaa ubat. awak migrain ke? kesian awak..jaga diri..

    ReplyDelete
  5. @ELFarahin ada lar jugak,,hihi..thank awak.. :)

    ReplyDelete
  6. Wahh byknya ubat dear....jgn lupa mkn ubat tau, n get well soon ;)

    ReplyDelete
  7. Dulu time Aniq kecik, ada satu ubat tu suka sangat makan.. sedap mcm gula2.. ^^

    ReplyDelete
  8. @Seneorita Baharin Thank dear..oke..akak pom jaga kshtn oke? :)

    ReplyDelete
  9. @Aniq Bukhary Ada..vitamin yang dalam bentuk tablet tuw..mcm2 perisa ada kan..sedap..hek..hek..

    ReplyDelete
  10. ubat ko kelat nih ? byk nyo.. haha :p

    ReplyDelete
  11. @aein safinah haha..2,2 pOm bOley..ubat lar tuw..hek..hek..

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)