Wednesday, July 16, 2014

TFIOS


Assalamualaikum.

Haii. Salam Ramadhan. Dah nak raya dah kan. Sekejap je masa berlalu. Sorry tau, just entri macam ni jer yang mampu update. Eh jap, sapa yang dah tengok citer ni '' The Fault In Our Stars ''. Best giler kut. Ahhhh canttt waittt. Baru jer nak beli buku ni, thupp-thupp citer dia dah keluar. Siap upload gambar buku ni dekat instagram lagi tau. Nampak sangat tengah kempunan nak baca.Hiks :D



Book



Movie.


 All of the stars by Ed Sheeran ( The Fault in Our Stars )
*tajuk lagu blog ni, bestt gila*

Ok babai. Sambung nanti. Stay tuned.... 

1 comment:

  1. ramai gak yg hapdet psl nih. nak kena tgk gak nih.


    salam ramadhan Dayah :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)