Tuesday, February 24, 2015

Good Luck


Hai hai selamat pagi Malaysia. Hehehe

Memandangkan klass lewat hari ni, so aku buka la blog kejap, nak sapu-sapu habuk,debu dan kuman kat sini. Ishhh *takder pom sena nye* .  Kehidupan makin sibuk sekarang woii, start dari bulan Februari sampai April memang pax giler la .  Student life la katakan, final exam pom dan lelambai dah hmmmm.  Takper tak per cuti semester nanti aku nak Qada balik yang mane tak cukup tu . Hahaha

So, selamat maju jaya la kawan-kawan, especially buat gegerl aku tu Iqa, Fatin, Mira, Nurul and Anis. Tak lupa jugak untuk "bang Daus" hahaha . Buat yang terbaik, maintain pointer seperti sem lepas, no repeat paper, kalau usaha lebih lagi, kerja keras Insyallah ada dalam dean list. Insyallah . Fighting gais ! 


Muka aku yang paling senak kat sini, takper la aku selalu buat, macam-macam jenis pulak tu. Hahaha chill la  weh.  Tak cukup bilangan sena nye ni . Sorang tu course lain, sorang lagi lupa la pegi mane time ni. Ni la roomate aku seangkatan classmate jugak . Ploles nye semuaaaa . Insekiyorrr titew . HAHA 



Cukup enam ! Takde nama yang tertinggal ;)
Kalau tak keberatan, follow la aku kat Instagram :@dayah_mf . *ajet retis nye kau*


p/s:  Nanti cuti semester bulan April ni, Insyallah aku sambung blogging . Tapi kalau ada free time la, sebab bila cuti sem je aku kerja, nak cari duit lebih tapi the most important thing is EXPRIENCE! Masa ni la kena cari sebanyak mungkin kan. Nanti ada mase free boleh la update yang merapu-merapu. HAHA. Wish me luck gais ! Thanks :)

No comments:

Post a Comment

Drop your words below . Thank you tau :)