Sunday, April 19, 2015

Birthday Girl


Assalamualaikum semua daripada birthday girl kat sidebar ni ||||>>>

Actually semester break dah start dah. Yuhuuuuu! Buat masa sekarang ni aku nak rehat sepuas-puasnya dulu, penat otak tak hilang lagi woi, lepas hilang penat tu baru la aku nak kerja. Hehe.

Sedar tak sedar, pejam celik pejam celik tut-tut dah twenty dah , no more "teen" . Sedih ade nak ketawa pun ade. Sedih sebab dah makin tua kan, dugaan pun makin mencabar, but its okay la, iam strong enough! . Yang nak ketawanya sebab dah boleh kahwin dah, boleh jadi mak orang dah. Hahaha.

Yang special tahun ni ialah i got a lot of suprise and wishes in my birthday at 17 April. Ya Allah, memang terharu gila lah, nak nangis nak ketawa, bercampur semualah . First, roomates buat suprise. Patut lah dorangtu suruh aku mandi lelame. Masuk bilik, penuh hadiah atas meja . Nak describe macam mane perasaan tu ? Kau rase ? . Diri sendiri pun dah lupa birthday sendiri kerana terlau sibuk dek final exam. Hishhh . Second, Firdaus berpakat dengan family buat suprise pada 18 April bersamaan dengan semalam, sebab mase birthday aku tu dia ade paper, his last paper.  Terharu ya Allah. Kekadang aku rasa bertuah, bertuah sangat sebab ramai orang yang menyayangi aku walaupun aku bukan lahir dalam family yang senang tapi Im so so grateful. Dear my family,friends and Firdaus I really proud to have all of you in my life :)


Pandai Firdaus buat suprise sekali dengan my mum sebab birthday my mum 13 April . Hehe


Ni baru satu beg kertas besar, tak termasuk kotak-kotak lagi ni . Hahaha . Thank you semua :*

p/s : Eh lupa nak bagitau yang aku dah tukar link Url blog aku ni. Sebab? sebab nak yang lebih sesuai dengan name dan usia yang makin meningkat. Hahaha. Thank you Baii!

7 comments:

  1. wuuu. happy birthday ma dayah and dayah jugekk. miss my petite roomate :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. thankyou nurul utk wish yg ke berapa kali ni. Hahaha. I miss you too sayang.

      Delete
  2. Replies
    1. Hehehe. Rezeki , alhamdulillah . Best sgt awak :)

      Delete
  3. ehem.happy birthday to you..happy birthday to you *claps

    salam kenal..hee~bukan patutnya taufiq dengan hidayah ke?lol.kidding..semoga panjang umur,awak dan ma sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Make my day la you ni. Thankyou sweetie, nice to know youuuu :)

      Delete
  4. best nye jadi dayah.. ramai bagi present time besday hehe

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)