Monday, November 9, 2015

Girlfriend's Doodle

Assalamualaikum gaiss !

Actually aku takder idea nak post ape, tambah lagi kepala tengah runsing memikirkan result yang akan keluar pada 13hb Nov ni.  Seram dia lebih dari ternampak tolol berlari-lari tak pakai baju. Haihh korang boleh bayangkan tak macam mana tu ? Hahaha.  

Okay taknak cakap banyak dah, actually aku start lukis doodle ni dah lama, dulu guna paint tool jer sebab tak pandai nak guna Photoshop and Portable Sai.  Lepas tu, terdetik satu hari tu nak download Portable Sai and nak try lukis doodle guna Sai. Alhamdulillah la berkat usaha gigih tangan ni, menjadi la juga. Nampak jugak la rupa doodle tu, ada mata, tangan, kaki and so on. Hahaha. 

So here I present to you my own doodle that i created for my girlfriends! 

From the left : Eqa, Nurul, Me, Aten, Miera and Anis . * HK stand for Hello Kitty not Hong Kong , Hahaha *

Aku create doodle ni untuk kengkawan aku, complete 6 of us .  And doodle ni dorang dah set as our group Whattapps profile picture.  Banyak lagi sebenarnye aku buat, tapi simpan je dalam laptop. Nak buat freebies malu sebab tak cantik jadi buat kenangan je lah . Hehew.

So sampai sini je lah dulu, doakan aku dapat result yang baik nanti. Takut nye mak aih. 4 days to go . *crying* 

Kbye. Love xoxo :)



5 comments:

  1. subhanaAllah , serius suka doodle ni . sape kate tak cantik . sy kata cantik sangat tau .

    ReplyDelete
  2. comelnya doodle..bila nak update belog..sunyi je 2016

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)