Saturday, April 19, 2014

April is full of Love


Assalamualaikum...



Hye gaisss ! First of all " Happy Birthday to me " . Already 19 doe, tahun ni adalah tahun yang last untuk aku menikmati umur belasan ni. You know what, April is my favourite month. Sebab April ni adalah bulan lahirnya aku pada 17 April 1995 di atas dunia yang penuh dengan warna-warni ni. Dan bulan April ni jugak lah birthday mama aku pada 14 April , and abah aku pada 13 April. Nampak tak kebijaksanaan parent aku? Hahaha.


Birthday tahun ni memang best, best sangat. Aku tak dapat nak nafikan yang tu. Aku kena " birthday prank " dgn Mr.D aku dan kengkawan yg seangkatan denganya. Jalan citer nya sungguh lah sweet. Haha. Jadi tengok gambarr jer lah. Cekidaut !


Macam hantu tepung. Kesian aku kan? haha



Hantu tepung nak balas dendam, pegang selipar.Hahaha



Sempat lagi kami berselfie dgn muka yang "umphhh"
tepung kat mata,kening, esen kek kat dahi. Haha


Birthday girl . April girl. 


Thanks never enough to him. Sanggup buat suprise, beli kek,belikan hadiah dan dan semualah. Terima kasih jugak kerana sentiasa berusaha untuk penuhi kemahuan saya .Dah 3 kali birthday aku bersama dia, dia sentiasa jadi orang pertama yang wish birthday aku. Sentiasa buat aku tersenyum.Marah-marah tu biasalah,kadang-kadang aku biarkan jer, dia ni cepat sejuk. Sayangnya aku pada awang ni. Haishhhh . I love you gemokkk ! :')



Super duperr sporting and lovely mum in the world!
My mum :)


Dan satu lagi, semalam kami adik-beradik buat suprise kat mama aku, belikan kek, kami belikan hadiah benda kegemaran dia, tapi abah aku takder, sibuk dgn kerja dia. Paling aku sedih, mama aku menangis masa suapkan kek kat aku. Aku tak mampu nak tengok mama aku nangis. Demi Allah aku tak kuat nak tengok, laju airmata aku mengalir tengok mama.Mungkin dia terharu sangat kan. Kami sayangkan ma sangat, tak der apa pun kat atas dunia ni boleh lupuskan hal tu. Gantikan dengan apa pun, memang takkan mampu. I love u mum! :')


Pink note : Terima kasih ma,daus,adik, kakak, abang, kawan utk gift and kek .Terima kasih Dexyah Alias yang sanggup buatkan cupcake yang sedap utk aku.Terima kasih jugak, kepada  kengkawan, classmate dan mereka-mereka yang sudi wish birthday  aku tu, tak kisah lah kat mana-mana pun. Tapi terima kasih sangat. Ingatkan dah tak der orang ingat. Hahaha. Ramai yang text aku wish birthday, ayat sweet-sweet pulak tu. Senyum sampa ike telinga denn. :)


Sekian. Gebye ! xoxo <3


20 comments:

  1. Happy birthday dear :) May Allah bless ^^

    ReplyDelete
  2. happy 19 birthday !! hehe.. sorry late.. =) have a blast ^^

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday.. :) May Allah bless u and your family.. :)

    ReplyDelete
  4. how sweet. hehehe. happy birthday to you and yr mom =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Thanks nurul. Ma cakap *terima kasih* :)

      Delete
  5. Happy belated birthday awak! Hehe :D

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday dear..semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezkei.. :D

    ReplyDelete
  7. ehh dayah baru 19??oh my god..haha zyra ingat sebaya dengan zyra..20

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. eh yeke zyra dah 20 ke?? dayah ingtkn zira sebaya dgn dayah. haha

      Delete

Drop your words below . Thank you tau :)