Friday, April 11, 2014

Pour Milk Properly



Assalamualaikum..


Salam Jumaat eblibadi. Okay, selama 19 tahun aku hidup. Sorry, 18 lagi okay. Hahaha. Tak kisah lah, tapi selama aku hidup kat atas muka bumi Allah ni, ni baru aku tahu macam mana nak tuang susu dengan betul. Omaigaddd, betapa jakun nye, betapa tak up-to-date nye, betapa ketinggalan zamannye  dan semua betapa lah aku ni.



Source : Twitter



Boleh tengok gambar kat atas :3
Sekian and Pray for MH370 :)



12 comments:

  1. oh mcm ni ye..haha baru tau selepas 25 tahun..-_-

    ReplyDelete
  2. ecah pun baru tahu ni...wahhh..
    thanks tau informed

    ReplyDelete
  3. Lorr akak pn biasa tuang cara gambar yg 1st tue.. rupanya salah la selama nie yer.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, same lar kita kak. ramai jugak yg xthu rupenyer. haha

      Delete
  4. haha zyra pon tak taw pon cara macam tu..janji air tu masuk gelas sudah....

    ReplyDelete
  5. hehehe...like seriously ke ni baru tau..? hehe :D

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)