Thursday, March 14, 2013

OrigAmi by mee ^_^

Assalamualaikum
Hallo..hallo.. dear cutie blogger ^_^
How are you today?fine?*speaking london sikit*hihi


Ok..today aku nak share sOmething yang tak berapa nak
special nih dengan korang semua..tapi aku buat sendiri
taw..al maklum lar..tangan aku kan gatal..haha..


Aku buat Origami larr!!rajin kan aku?haha
Kepada yang tak taw apa itu origami..meh aku tolong
definisikan..origami ialah seni lipatan kertas..*bajet pandai jer
aku nim kan*kahkahkah..tak percaya ka??
JOm tengok gambar kat bawah tuh..^_^



my heart is RED!*inisemuapoyo*wakaka :p




cOlourful flower..weeeeeee! ^_^





my Mr.Froggy..tOing!tOing!tOing! ^_^





wahhh..ciap ada tie lagi terr..hihi ^_^






little red wedding dress..kalau ada yang nak aku 
sponsor baju kawin..cakap kat aku oke?
10 aku boleh tolong buatkan..haha^_^





my pastel kitten..meOwwww!hihi
*comel lotey kucing kawe*Kelate Language!haha





Yang nim bunga tulip...fokus pada bunga
bukan pada lappy kat belakang tuh..^_^

Sumber:Original by Dayah_Dasuki^_^



Amcam ada cOmel ka?hihihi
Semua Origami tuw hasil kerja tangan aku sendiri..tak 
da copy n paste kat mana-mana tempat pom oke?
Original by me..hihi ^_^


nota dari langit biru:Idea datang masa aku sedang tengok
anak buah aku main kertas..sOo aku pom turut serta lar..hihi
n tak salah kalau aku share dengan korang kan?
sharing is caring beb!wallakkk..



That's all..Thank a lot dear!
xoxoD ^_^

31 comments:

  1. sangat kreatif..me dah lama takbuat..huhu..

    ReplyDelete
  2. @Nana LienaThankk..aka buat lar lepas tuw share ngn adik..hihi

    ReplyDelete
  3. @MissAnnQiesh ♕Thankk awakk..hihi..hobbyy masa lapang.. ^_^

    ReplyDelete
  4. so creative, cute!! comel.. eeeee, :)

    ReplyDelete
  5. @Fifi Zaffida Thank akak,..ambil lar satu kalau nak..hihi ^_^

    ReplyDelete
  6. wah comel sangat :) pna gak try buat dulu tapi x mnjadi so give up dah nak buat haha

    ReplyDelete
  7. comellah :) suka sgt . xde tuto ker cm ne nak bt bnde alah neyh ? teruja kott

    ReplyDelete
  8. @Iqa Abdul Razak hahaha..thank,,jngan cepat myerah dear :)

    ReplyDelete
  9. @ainil faziedaHahaha..saya tak pndai nak buat tuto dear..hihi..yang nim cikgu ajar masa sekoloh dulu.. ^_^

    ReplyDelete
  10. @Puteri Mama thank usu..usu nak 1 kew?ambil lar..hihi ^_^

    ReplyDelete
  11. cntiknya...buat tuto xleh ka? berminat la pulak..haxhax..anyway,mmg cntik la.. :)

    ReplyDelete
  12. comelnya, ada tutorial buat benda ni tak ? :)

    ReplyDelete
  13. @Alia Syuhada Adik tak pandai nak buat tuto lar kak..hihi..jemput lar ke rumah bia dayah ajar,,haha ^_^

    ReplyDelete
  14. @CiK BellaAkak try search kat youtube..adik rasa ada kut..tpi yang nim lama dah adik belajar..haha

    ReplyDelete
  15. dayah kreatif betul... kak eyna suka tengok origami tapi x berapa pandai nak lipat kertas... buat la tutorial kt blog adik... ^__^ mengharap...

    ReplyDelete
  16. @n eynahah?haha..cam ner nim erk?
    actually susah jugak..kne wt tuto dlm bentuk video lar..haha

    ReplyDelete
  17. cantek nye origami nye,,,
    bw... jom join... http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  18. sangat comel! pandai awak buat :D

    ReplyDelete
  19. @eCha thank dear..dayah dah join dah :)

    ReplyDelete
  20. yg colourful flower tu cantik sesangat =D
    tulip ! saya suka tulip..
    akk, buat la tutorial psal tulip tu..
    please.. boleh la..boleh laa

    ReplyDelete
  21. @syahirahinsyallah..nanti dayah xda kje dayah buat k?:)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)