Sunday, May 10, 2015

Happy Mother's Day


Assalamualaikum and Happy Mother's Day untuk semua yang bergelar ibu :)

Dear mum, Im so proud with you. Proud sebab dia seorang wanita yang kuat dan tabah. Yang paling sporting, yang paling memahami. My best listener and adviser. Takkan ada ape pun kat atas dunia ni boleh gantikan ma. Inn Sha Allah Dayah akan banggakan ma nanti. Kalau boleh satu hari nanti,  apa yang ma nak, Dayah belikan, mane ma nak pegi Dayah bawakan. Nak sangat Dayah boleh cakap macam tu nanti. :')


Hahaha, dah pandai sekarang eh ? Inn Sha Allah nanti dapat gaji Dayah belikan. Niat memang nak beli pun, tunggu fulus je . Eh jap, mesti ade yang tak paham ma Dayah tu balas ape. Hahaha. Maklumlah kecek Klate tapi orang Tranung. Translate " Ucap saje ke ? Hadiah takder ke ? " Hah begituuu. Clear ? Baiklah . hehe



Queen in my life, no one can replace you ma, I cant describe how much I love you, how much you meant to me. I love you the whole of my life.*Hug and thousand of kisses*. 

Hmmm, ya Allah tak dapat aku bayangkan hidup aku tanpa seorang yang bernama IBU. Macam mane aku nak hidup kalau seluruh nyawa dan kekuatan aku tak der. Allahurabbir :'(

Tetiba mata masuk habuk, Sekian . Love xoxo.

-This post special for my mum-


6 comments:

  1. alhamdulillah. mesti ma kak dayah gembira sangat ada anak yang solehah :)

    ReplyDelete
  2. sayu kan bila mengalunkan ucapan buat ibu tersayang.Happy Mother's Day to yr mum dear, salam ukhwah dari kak ana :)

    ReplyDelete
  3. wish happy mothers day kat mama :)

    ReplyDelete
  4. Sweet Mak Dayahfirds,

    Bila ucap Hari Ibu mmg terasa sebak..

    ReplyDelete
  5. sweet nye dia dengan ma dia.. hehe sama sama cantik pula..
    jadi anak yang baik ye ^^

    ReplyDelete
  6. setiap mak ada keistimewaannya kan :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)