Monday, February 13, 2017

Alhamdulillah


Hai gais! Alhamdulillah pada 10 Feb hari tu dayah telah mendapat tawaran untuk further study di UiTM in Bachelor in Office System (Hons) .  Alhamdulillah :)


Dapat kat UiTM Jengka, Pahang. Hahahaha. Berharap sangat dapat UiTM Machang tapi semua kawan-kawan dapat Jengka. Maybe kat Machang tak ambik dah course ni kut. Bukan tak bersykur, bersyukur sangat dah tapi macam tu la hmmm jauh. Tapi takpelah okay la tu dari tak dapat langsung kan.

Macam tak percaya lah dayah dapat.  Yelah masa sekolah dulu punyer la malas nak belajar.  Betul lah orang cakap, rezeki itu rahsia Allah dan Dia adalah sebaik-baik perancang. Alhamdulillah :')

Course ni tempoh pengajian dia adalah 6 semester, tapi memandangkan dayah ni dari penerapan diploma UiTM.  So dayah just belajar 3 semester sahaja plus 1 semester praktikal. Course ni banyak gila menghafal and IT. Harap dipermudahkan lah segala urusan. hehe.  Wish me luck gais !

Thank you :)


11 comments:

  1. wahhh.. tahniah dayah.. good luck sepanjang tempoh pembelajaran.. semoga Allah permudahkan, amin :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/02/segmen-review-blog-by-syahirahvaliantcom.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah =D smoga di pmudahkn urusan & sukses slalu .. amin =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Dayah. Nanti jumpa, tegur2 la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youuu. Tegur je kalau jumpa :)Kalau jauh dayah tak cam sgt hehe

      Delete
  4. congrats babe!! you deserved it and do your best xx

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis kerana berjaya melanjutkan pelajaran.. =) semoga sukses selalu.. =)

    ReplyDelete
  6. Dapat uitm jengka ke dik. Dekat ngan akk. Kalau turun temerloh bgtaw taw. Hee

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)