Wednesday, February 6, 2013

Jangan bEnci nanti jadi Syang.:D



..........Assalamualaikum..........

sAy hye n hallo awak-awak yang cOmey..hihi
Sihat ka?bagus lar kalau sihat tpi saya?
saya deman lar...sob..sob..

Sblum tuw maaf lar sebab saya jarang update sbb sy sibuk 
tolong my mum kt kedai sambil menunggu result SPM..maklum lar nak upah kan?haha
Yelarr..xkan nak goyang kaki jer kt rumah..xmasyookkk makk oiiii!!


"Jangan benci nanti jadi Sayang"..apOw kew bEndo tuh??huahaha
Ok selum baca entri nim..kOrg cuba senyum sikit..sikit lagi..sikit lagi..
alalala manisnye..hihi*macam gedik jer ayt aku*haha..
korg xkisah kan?asal bahagia...=D


Back to the tittle..hah?kenapa jangan benci?kenapa jadi sayang?
mEsti ayat tuw berputar-putar macam wash machine dalam kepala korg kan?
kalau korg nak tahu..jOm layan story yg i nak citer nim..

Dulu masa saya form 4..saya benci kat sorang boy nim..i'm super hate him!
sebab dia nim selalu usik saya..dan selalu buat saya malu dengan ayat dia yg
yang "power" tuhh:p..Yes!i'm super hate him!
super..super..super!!

Pada bulan puasa tahun  lepas..ada kew patut dia suruh saya buat nota sejarah dia
sampai 3 bab?..aiiyoyoyo..tpi xtaw lar kenapa terdetik di hati saya nak tolong dia..
eh..eh..bln Ramadhan kan bulan yg baik..soo banyakkan 
lakukan benda yang baik..hihihihi..
sampai lar bln DECEMBER..tahu tak kenapa??
|
|
|
V

Tiinnngggg toonngggg!*my alert message*haha
hah?terkejut giler mak oii bila baca mesej tuw..hahaha
OMG..dia ajak i cOuple dgn dia?apa nak jadi..apa nak jadi?
banyak wooo dugaan selepas tuw..bla..bla..bla...


.......and.......


saya terima dia..banyak benda buat saya happy  dgn dia..
saya bukan yang suka judge org..sbb manusia nim sama ..hati jer yg berbeza kan?
Sbb peristiwa tuw jugak ajar sya "dont judge a book by its cOver"
*speaking london sikit*wakaka!
Walaupun kita tengok luaran sesorg tuw baik..tpi..belum tentu lagi dalaman dia pom baik..
n...belum tentu dia ikhlas..hihi*berbelit ayat aku*haha
Orang yang sya benci dulu tuw buat saya sayang tahap giler hari ni..
Weeeeeeee! saya happy sekarang..
#THE END#



Amcam?pening tak baca entri saya?haha
saya citer pOm sebab saya pernah alami..
bukan sekali jer taw..
mEsti korg pom pernah kan?kan?




P/S::jangan benci kat seseorang tuw tahap * super* macam saya k?


 









2 comments:

  1. Sama juga
    jgn syg sgt sma org, nnt jd benci.
    orang ckp la . hehe

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)