Friday, February 8, 2013

kAu akan jAdi milikku :p

.......Assalamualaikum......
Untuk blogger yang cOmel..manis..kacak dan encem
Selamat petang  n #peace yOoo# 
v(^_^)v..ngeee..


wAh..wah..wah.. post tittle yang agak bangang g2..hahaha
nak taw tak "akan ku tunggu" apa kOw bendO tuhh??
Ok..sudah cukup..cukup sudah..*nirwana band plak*hihi
jOm kita tengOk apOw kOw bendo yang kau tunggu-tunggukan
tuhh..First korg take breath k..breath in..breath out..
*takut terkena heart attack makk oii*bila tengok nanti..kihkihkih
rilex..sabar..*chill broo*huhuhu..jOm tengok pic kat bawah!!




jengggg!!jenggg!jenggg!!



hah?kenapa ternganga?teruja ka?hahaha..cOnfirm...
meleleh air liur korg terpegun melihat #Samsung Galaxy Camera#
Alaaaa makk oiiii! siapa taknak camera nim????
Memang sya akan teruja tahap "GABAN" jika mendapat nye!wakaka
Weeeeeeeeeeee!!







Yang nim lagi satu..jika ku dapat yang nim..
akan ku balut dengan kain kuning dan akan ku simpan
dalam peti besi..sesungguhnye aku amat menginginkanmu..
*aiiikkk??jiwang habiss der ayat aku!!!*hahaha





Alalalala..tOmey..tOmey..
pink!! dan slim-melim body kau!wahaha!
aku terpukau dek kecOmelan kau tuw..
kau buat perasaan untuk memiliki kau tuw semakin membuak-
buak...tapi jangan sawan sudah lar..hahaha



Cukup!!katakan taknak kepada berangan!
haaa..gambar tuw saya pinjam kat mr.Google..hihihi
Camera saya punya ada..tapi tak sempat nak snap-snap pic.
tapi tak berGALAXY lar...hihi
Actually..saya memang suka pada kamera..haha
yEs!sebab saya nim "giler bergambar"tpi...
saya juga mempunyai minat dalam bidang phOtogragpher..
minat yang terpendam lar katakan..



Tapi saya kena belajar dulu..
untuk tentukan hala tuju hidup saya..
sementara menunggu result SPM yang akan keluar tak lama lg
saya kena kerja..kerja..dan kerja.!belajar hidup berdikari..
"menyelam sambil minum air"wuhuuuuuu!insyallah.....
kalau ada rezeki saya akan "beli" one of them yang kat atas tuh..
bukan setakat berangan jer taw..tpi kita kena usaha kalau kita nakkan
sesuatu tuw..itu lebih berbaloi kan?

k..sekian(^_^)










1 comment:

  1. Mirah ada satu kamera tu (yg kaler pink tu) tpi model bru skit dan bkn warna pink..hihi..hijau wrna nya.. Dgn kamera tu mirah buat bljar ambik gmbr cntik2.. Biasala.. Mna ad duit nk bli yg mhl2 tu.. Yg ada tu pun ma yg hadiahkan.. :) kita sama2 berusha la dptkan kamera yg kita suka tu yerr..hihihi

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)