Friday, February 1, 2013

Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama


................hallOo blogger n reader yg cUmil n kacak.........

Kpd blogger yg syang n giler blogwalking tuw.jOm join segmen nim
Saya jOin *semUa jOin..*hahahahaha
tAmak bebenOr den..hihihi
jOm kita support antara blogger!
mau jOin ka?

(klik "sini")



Saya sayang blog kerana sy boleh share serba sedikit tentang hidup sy..
tak kira lar event kew mAsalah kew..Tip_ii atau apa-apa jer lar
yang saya rasa patut saya share ngn blogger lain..saya akn share..
Orang kata sharing is caring kan?
tak salah kan kalau kita kOngsi?
Maybe bOleh beri manfaat kpd blogger lain..
Blog jgak merupa "online diary" yg cOmel..hihihi
ayuhhh!join sama-sama!

8 comments:

  1. tq dear, join segmen akak :)..yup, sayangilah blog anda...'dia' teman anda ketika anda rasa nak share ceriter/problem/apa2 yg sewaktu dgnnya..hehehe :)

    ReplyDelete
  2. @Puteri Mama
    wc akak..sy dah jtuh cinta dah kt blog bkn stkat syg jer..hihi

    ReplyDelete
  3. @nur hidayahhehehe...ada pulak cm tu ya...apa2 pun jnji hepy kn :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    ReplyDelete
  5. Hello awak! Cantik blog. Eza berblogwalking nih.. Jemputlah pergi blog Eza..

    http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    Meh kenal-kenal ye :)
    Follower ke-43 :)

    ReplyDelete
  6. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)