Tuesday, March 19, 2013

SouvEnir frOm Perhentian Island :D

.....Assalamualaikum....
hallo and selamat petang awak-awak kat
sana tuw..menarik kan tittle nih..hahaha..
sebuah pulau yang tersangat lar cantik..aku dah
berkali2 ke sana..aku tak nak cakap merapu..sebab
 aku penatsangat..sOo korang tengok jer gambOr kat
bawah sana okaiii?




tadddaaaaaa!

haha,,yang nim mOdel aku:)*ceeehhhhhh*




nim bodyboard yang orang main surfing tuh..wakaka
tpi nim souvenir lar..kang kat tittle dah
terpampang kan?hihi



ninja turtle ada,,cute dolphin ada..
macam-macam ada naaa..^_^



keychain nemo fish..pink colour sehhh..
comey sangat! :D



nim beg batik ..handbag ada..slingbag ada
kecuali bagasi tak da okeh..hihi
btw memang cantik!



baju for kids..comel kan?
aku dah beli untuk anak buah aku..*promote*
hihi^_^



banyak gilerr aksesori kat sini..
korang cakap jer..boleh pakai kat kaki,
kat tangan,kat kepala kat
lutut pom boleh..haha*meracau*



tengokkk!punyerlah banyak keychain,
turtle n etc..murah-murah jer..
boleh lar buat buah tangan..hihi



yang nim pensil..cantik n unik kan?
dayah suka!huhu..
semua nye "perhentian island" :)



Woahhhhh..pasti korang teruja tengok kan?
Kalau nak..korang datang lar ke Perhentian Island nim,,
confirm tak rugi..memang cantik sangat..
"beautiful scenery"..hihi




Actually gambar-gambar nim aku snap tempat
aku kerja..hihi..aku jaga kedai souvenir nim..
hari-hari aku speaking london..haha
yelar..pelancong yang datang kebanyakkan orang asing
bukan makhluk asing oke?haha



That's all..
Thank a lot dear!
xoxoD

1 comment:

  1. Hye ! nice blog. visit mine
    http://shopping-woman.blogspot.com/

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)