Friday, May 16, 2014

Peace ?




Assalamualaikumm and Happy Friday!. Eh, selamat hari guru semua kepada yang bergelar guru kat luar sana tu. Jasa mu akan ku kenang . Terima kasih cikgu! Hee.


Sejak kebelakangan kebelakangan belakangan ni (ayat bombastik gituuu) hahaha. Aku rasa, aku ni dah lain gilohh, tak macam aku yang sebelum ni. Kekadang, aku sendiri pun tak faham apa yang diri aku ni nak dan tu yang paling menyedihkan aku, menyeksa jiwa aku. Apa yang pasti,aku rasa nakkkk sangat ketenangan. Yup, seriusly aku rasa macam aku nak pergi satu tempat yang tenang yang boleh menenangkan aku. Nak bersendirian dan takder orang kenal aku. Kekadang aku tengok gambar pom boleh buat aku tenang.Meroyan pulak aku ni. Haha. I want peaceful vacay!














Picture : Tumblr and Weheartit.

Tak semua orang yang jenis suka tunjukkan masalah dia kan, kekadang mereka lebih suka sorokkan. Macam aku. Tapi normal lah kan, orang kata '' langit tak selalu nye cerah, hidup tak selalunye bahagia'' kan?Ada masa kita suka dan ada masa kita berduka.Lumrah dunia. Terima lah dengan lapang dada. :)


Note : Sorry yer kalau entry yang aku post ni banyak merapu,aku dah tak tahu nak post apa.Mood turun naik. Nanti-nanti lah aku berblogwalking. Maaf yer :'(Tak sabar nak tunggu esok. Nakk cuti. Nak release tension. Money please come to me. kaching3 $$$$ . 


Sekian. Hakuna matata :')


2 comments:

  1. hai hai.. ecah pun mood trun naik. tak tahu kenapa. huhu

    ReplyDelete
  2. suka tgk permandangan mcm pic tu...mmg feel calm je...:)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)