Wednesday, October 9, 2019

REVIEW : Wet n Wild Coloricon Blush




Hello sweetie...

Welcome October! Ini merupakan post blog I yang 1st untuk bulan October tau.  So, tetiba mood rajin sikit nak buat review satu product yang I rasa bagus and korang pun boleh cuba.  Last month, I ada beli blusher brand Wet N Wild Coloricon Blush (currently my favorite).  Actually I tengok banyak review mengenai blusher ni, so that why lah tergerak hati ni nak beli jugak memandangkan blusher I pun  dah nak habis masa tu.  Tbh, I jenis make up jugak tapi light-light je.




Brand: Wet N Wild
Price: RM27.27
Bought at: Sasa Outlet


So i I beli code "mellow wine". Color dia memang pigmented and cantik.  You tap kt pipi sikit je and blend elok-elok memang dah boleh nampak la.  Harga pun berpatutan, kalau tak silap I color dia lebih kurang dengan blusher brand Beautyra code Feline.  Its suit with all skin colors.  Packaging pula just nice and easy to carry cuma brush dia kecik sangat so I guna brush yang besar sikit bila nak apply. Lagi senang.

Code: Mellow wine


So macam gambar kat atas tu I swatch dekat tangan I, I punya skin takdelah putih pun, kulit I ni tan-tan jugak, I mean sawo matang *asian skin biasalah kan*.  Untuk beginner boleh la korang try blusher ni.  Beli satu ni pun bertahun nak habis kan. 

Rate: 4.5/5
Repurchase: Yes

I rasa sampai disini saja la kisah review I ni, actually tengah blur nak cakap apa lagi.  Tapi takpe, nanti I buat review lagi mengenai product yang I rasa bagus and worth for you guy untuk cuba tau.  Thank you for reading yaa.

Love, Hidayah :)



No comments:

Post a Comment

Thank you for reading. Leave a comment below :)