Friday, May 3, 2013

Tolong Buat Saya Jatuh Cinta :p



Assalamualaikum and Annyoenghaesayo


Hye awak?Salam Jumaat erk..hihi
Mungkin lepas nim aku dah jarang blogging..minggu depan
dah kena daftar form 6.yup..aku masuk form 6 dulu buat
sementara waktu..ok today aku nak mintak tolong ngn korang..
tak payah pom..kalau sudi lah kan..hihi :D


Tolong bagitaw aku tip or ape-ape jer lar aku macam mana nak
 buat aku jatuh cinta dengan Mathematic please..orang cakap
 "cinta tak boleh dipaksa sayang"..tapi cinta pada yang nim 
memang kena paksa..haha..aku perlukan cinta nih
 untuk menyempurnakan result aku.muehehe :P
Tolong yer tolong...! :D


Ohh Mathematic..please be nice with me..*begging* :'(


Ntah entry hapew yang aku update nim..but i really need ur help
*cehh speaking London mak jah*haha..
Oke..sekian.bye xoxoD ^^



9 comments:

  1. testt..ada prob plak ngn komen nim =;=

    ReplyDelete
  2. dulu saya pun ada masalah nak fall in love dengan subject ni. but then,saya mula ubah cara pemikiran saya dulu. saya cakap,subject ni best. even tak best sebenarnya. haha. bila mindset kita dah positif,benda yang susah pun jadi senang. InsyaAllah. Jangan kata susah selagi kita tak cuba. At least kalau kita cuba,kita akan dapat hasil. *chaiyok!*

    ReplyDelete
  3. org slalu ckp kte kne minat,tp zyra serius tak suka.zyra slalu fail,tp ada sorg cekgu nie,dia ada create formula dia sndri,time trial spm,zyra dpt A tp time spm dpt C sbb soklan spot dia byk tak kne.so zyra takleh jwb haha teruk :')

    ReplyDelete
  4. adik tak suke math ke?..kalau akak, math la subjek paling akak suke tau..sbb akak suke subjek kire2..kalau subjek menghafal agak fail sedikit..hehe..tips ea?..adik jgn set mind adik bnde tu susah..adik kne set mind yg adik boleh bwk bnde tu..dan byk buat latihan..sbb math tak susah..cme kne byk buat latihan.. chaiyok dayah ! akak tahu..adik akak ni msty boleh :)

    ReplyDelete
  5. Paksa diri. Fikir masa depan . Mesti boleh. Yeahhh !

    ReplyDelete
  6. @bakal jenazah thank..insyallah..semoga di permudahkan :)

    ReplyDelete
  7. @ezyra danielmath memey buta kte naek biol kan..haha

    ReplyDelete
  8. @Anis Zainudinmulakan dari dalam..and serlahkan diluaran kan..insyallah..thank aka..yerr dayah boleh..semangat jer..hihi

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)