Friday, May 10, 2013

I Love You Mum



Assalamualaikum and Selamat Petang :D 



Happy Mother's Day pd siapa yang dah bergelar ibu tuw yer
Hari nim hari ibu kan..yup..pagi-pagi lagi aku wish kat mama aku..
Alhamdulillah aku masih aku ma..abah.. nenek..adik..
abang and kakak..Syukur :D

Dear my mum,
i love you!dayah tak taw nak bagi hadiah apa katma..dayah hanya mampu memohon maaf kalau-kalau dayah ada buat ma terkecil hati..nasib baikdayah anak manja..hihi..Thank jadi ma yang terbaikand sporting lagii..walaupom kekadang ma tegas sangattapi dayah kenal sangat dengan ma dayah tuh..walaupomma sealau jugak marah dayah..tapi dayah paham and cukup paham..ma marah piom utk kebaikan dayahgak kan..I love u mum!!!!!!!


Sekian..guMawo..
Bubye reader :p
by : Sn_Hidayah :D


1 comment:

  1. terharu bca ucapan dayah.. selamat hari ibu kpd semua ibu2 diluar sana jugak..

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)