Monday, May 13, 2013

Apa Awak Rasa??



Assalamualaikum awak :D


#pesbuk :p



Bagaimanakah perasaan kita kalau seseorang yang
 kita sayang  buat macam nim??????tak boleh nak bayangkan
acaner sakit nye..hancur plus berkecai nye hati kita kan?
Tuhan jer yang tahu..Ya Allah Jauhkanlah dari hidup aku :'(


Walaupom aku tak pernah kena macam tuw..kekadang
aku jadi takut..takut sangat kalau ia nya terjadi..
"Kecewa"semua orang pernah alami kan?termasuk aku..
jadi kuatkan semangat..tabahkan hati yer..kalau dia
jodoh kita..Insyallah..dia tetap milik kita :D



Dear awak....
Tolong jangan buat kita macam tuw ek..
Thank sebab selalu ada untuk kita masa susah
and senang kita..seriusly..kita sayang dia..
Maha-maha sayang :D



Tetiba sadis memalam buta nih..kih2
Update sekadar meluahkan apa yg tersirat and
 tersurat..haha.tak salah kan kalau kita share-share
mungkin kita boleh ambik iktibar or pengajaran kan:)
sOo kalau tak keberatan "Drop your comment below"
Trimas..k bye :D


6 comments:

  1. akk pernah rasa.. apa yang boleh akk kata, kesakitan yang kita alami tu sebenarnya memberi kita kekuatan.. keyakinan pada diri sendiri..

    ReplyDelete
  2. kecewa tulah yg byk mengajar kita nanti..lebih berhati²..supaya hati tak terluka lagi..

    ReplyDelete
  3. X pernah lg rasa mcm tu dan berharap x akan rasa mcm tu.
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    http://insanbiasabiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. biasa la tu. say dah penah rasa sekali. cukup la. ahaha

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)