Sunday, May 5, 2013

Dating with Him :p



Assalamualaikum and Annyoenghaesayo




Today aku tak taw nak update ape..tak der idea..
Kelmarin..aku keluar dating dengan Mr.D aku jer..
alhamdulillah..kenyang..banyak giler kita makan kan?
Aku sempat snap pic Mr.D hihi..candid lar katakan :p



Sopan budak gemokk duduk ..haha :D



Yang nim Mr.D ambik..haha..
ntah mcm hapew ntah muka aku tuh..haha..
#Candid *poyo jer* :p



Letih tunggu makanan sampai ..kih2
Yang nim pom awak ambik..haha :p



nahhhh..balas dendam saya snap pic awak balik..
and upload kat sini..hihi..sorry :p



Alhamdulillah saya bahagia dengan awak..
Awak banyak buat rasa dihargai..saya bangga
sebab ada orang macam awak..walaupun awak selalu
marah saya..bila awak tengok muka saya dah kurang manisnye
cehhh..*manis lar sangat*haha..awak akan buat saya ketawa balik
haha..kekadang lucu gak kan?Insyallah kalau saya di takdirkan
untuk awak..saya akan jadi yang halal untuk awak :D



Jangan termuntah yer baca entry nim..haha
Blog saya kan..saya berhak nak update ape pom..
tapi yang baik-baik jer..I wrote about my experience,opinion,
journey,him and my life..*ohh my english* dok caro korang eh kito..haha
#loghat kampung aku..sekian..bye dear :D xoxoD


1 comment:

Drop your words below . Thank you tau :)