Friday, May 10, 2013

Maaf Korang :D



Assalamualaikum and Salam Jumaat :D




Dah beberapa hari aku menghilang..dan sekarang aku
muncul kembali..cehh..haha..maaf lar..aku sibuk sesangat
sekarang nim..banyak hal yang aku kena buat..sibuk dengan
persediaan masuk form 6 lagi..isi itu..isi ini..adehhh..memang tak
sempat aku nak online..yang follow and singgah blog aku tuhhh..
insyallah..nanti aku free aku hit korang balik..sabar yep..hihi :p


 Aein sorry tak dapat join segmen Lupus tuh..
Thank sangat sebab sudi tag Dayah..Seriusly tak sempat
nak online..heee :D


Usu..Adik pom rindu Usu gak..maaf erk sebab lambat
balas kunjungan Usu..Harap Usu sihat and bahagia gak :D


Kak Anis a.k.a kak ton nim..hihi..
maaf kaknis..adik tak boleh nak stalk blog akak lagi..hihi
Tapi adik akan selalu ingat kaknis..Thank sebab kaknis banyak
support adik..sayang kaknis lebih lar *ayat kaknis* :p


Linda maaf Dayah tak bleh selalu jengguk linda dah..
Dayah untung sangat dapat kenal linda..Hope kita kawan
sampai bila-bila :D


Sekian..Gumawo..
bye xoxoD :D


6 comments:

  1. alolo..sweetnye..xpe..akak pun syg dayah lebih la >,<

    ReplyDelete
  2. wow tindik bibir ke?

    bz study dulu xperlah tggl kejab blog ni.xrugi pun kannn.mase dpn kene utamakan...

    ReplyDelete
  3. @Harith Iskandar tak tindik lar..rembat kt google jedr..haha..thank yer encik harith :D

    ReplyDelete
  4. hehe...tkpe dik..belajar leklok ye....moga berjaya dlm hidup...amin..(usu pun jrg dh online sekarang...kekangan masa)...tp D tetap dalam hati..syg selalu :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)