Friday, May 10, 2013

11 Thing About Me



Assalamualaikum..


Few rules need to be followed :
1. Post this rules.
2. Write 11 things about yourself.
3. Answers the questions the tagger set for you.
4. Create 11 new questions for those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.



Ok..aku di tag oleh Aein ..hihi..Thank :D
sOo..aku nak jawab soalan yang Aein utarakan tuh..
macam best jer game macam nim :D


1.Awak suka blog saya tak?
=Suka,,sebab entry best and sempoi jer..banyak yang menarik :D


2.Apa yang special dalam hidup awak?
=hah special??apa erk..mestilah my mum..dad and Mr.D..haha..and lastly..my robot,,haha


3.Sesuatu yang awak nak sangat tapi belum dapat.Apa?
=Saya nak Nikon DSLR..motor dah dapat tapi tuw jer yang tak dapat lagi :'(


4.Awak rasa kenapa saya tag awak? :)
=Yang tuh saya tak pasti awak eh..haha..btw Thank :D


5.Berapa jam sehari awak hadap blog?
=Kalau mood nak edit blog datang..memang berjam-jam lah..maybe 3 jam kot :D


6.Apa perkara yang paling banyak awak share di blog?
=Mungkin tentang hidup saya dgn dia..hobi..cita-cita, angan-angan saya..and pendapat saya..blogging dapat banyak faedah apew?macam tip,tutorial and infomasi terkini :)


7.Dah berapa lama bergelar blogger?
=Aiyaakkkk..tak ingat lah..haha..tapi tak sampai lagi setahun..masih mentah lagi ..kih3


8.Haiwan apa awak suka?Kenapa?
=Hamster..sebab mereka comel and kawan saya..haha..saya ada dua ekor jer..Minka dah bunting..nanti saya dapat cucu lah..haha :D


9.Kalau nak memilih jodoh.Duit atau rupa yang awak pilih. ?
=Memang maut lah soalan nim..haha..dua-dua penting kut..kalau tak der duit nak makan apa?and rupa tuh sesuatu yang relatif jer..soo tak penting mana kot bagi saya..yang penting hati budi lelaki tuh..ececey..haha :D duit tak boleh beli kebahagiaan sayang..haha 


10.Kerja sekolah atau tidur.Yang mana diutamakan?
=Dua-dua saya utamakan..haha..selalu nye balik sekolah saya tidur..malam saya buat kerja sekolah..haha..baguskan saya??haha..dua-dua unit penggenap,jadi tak taw nak utamakan yang mana..haha


11.Biru atau hijau pilihan hati awak.Kenapa?
=Mungkin biru..sebab colour tuh boleh menenangkan and sejuk..and saya adalah  BN..haha :D

Soalan "Hot" :D
  1. Kalau awak marah.Apa awak akan buat?
  2. Benda yang awak sayang sangat dalam hidup awak.?Kenapa?
  3. Macam mana cara awak release tension?
  4. Kalau awak ada duit yang banyak.Apa awak nak buat dengan duit tuh?
  5. Hello kitty dengan Rilakkuma.Yang mana lebih comel?
  6. Kenangan yang awak tak boleh lupakan sampai sekarang.Kenapa?
  7. Dalam setahun.Berapa kali awak tukar template blog awak?
  8. Siapakah idola awak?
  9. Antara Coklat dengan Vanilla..yang mana awak suka?
  10. Bila ada masa lapang..Apa awak akan buat?
  11. Komik dengan Novel..yang mana awak lagi suka?

Blogger Yang Di-Tag :D
Oke..Jom lah join sesama..hihi
selamat menjawab :D




6 comments:

  1. Dah baca, Thabks jawab soalan ain tu. Nice :)

    ReplyDelete
  2. dayah org ke 3 tag akak utk join segmen ni..haha..insya allah..kak anis join.. :)

    ReplyDelete
  3. done :)

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)