Friday, May 24, 2013

Photoshoot with Them.. :D



Assalamualaikum and Salam Jumaat :)

Alhamdulillah i'm still breathing and still happy today :)
Kelmarin aku keluar lepak ngn kengkawan satu kelas dengan 
aku..best sangat..Bergambar sakan lar wehh kami..haha
Memang terbaik lah kamera Nikon tuh..seriusly..tak tipu.:D
Cekidaut!


#aku (sebagai pembukaan)haha :p



#gambar kami dicuri oleh si Dexyah :)



#aku and kawan sejak kecik lagi (Dexyah)..




Tak ready lagi tapi dah kena snap..haha
cam gini lar jadi nyer :)




#aku :)
you see my smile but not my pain :)



^
-
-
-
she is my love..weee :D



#Photography Lover :)
akan selalu jadi kawan..Insyallah..



Editing : Dexyah Alias



Oke..tak nak upload banyak-banyak..takut ada
yang sakit mata tengok pic aku yang tak berapa nak cantik tuh,
kalau nak jugak..try lar usha kat fesbuk aku..kat situ banyak giler.
haha..*poyo jer*.Tapi bila dapat jumpa kengkawan yang satu kepala
dengan kita.memang best kan..huhu..


Dear Dexyah,
Awak ada bakat jadi photographer macam ayah and abg awak
..hihi..seriusly..cantik gambar yang awak edit tuh..nanti saya
kawin tolong ambikkan boleh?haha.. *gurau k* :p


oke..Gumawo..bye-bye sweety :)


18 comments:

  1. wahh. bestnya. i love your first picture. hehehe, dayah pun comel taw. putih omey. hehe^^

    ReplyDelete
  2. mohon dye editkan gmbr kak anis..HAHA :D

    ReplyDelete
  3. @Alia Erfani biase jer..tak lah comel and putih pom..gmbar smata-mata :)

    ReplyDelete
  4. @Anis Zainudinhaha..boleh jer kalau dengan kaknis :D

    ReplyDelete
  5. wahhh, best lah. ^^
    kalau lepak dgn kwn amik gmbr mmg wajib, hehehe

    ReplyDelete
  6. kat mana ni ? seriously cantik scene dia . okayy, nnt kalau kawin panggil hang je naa . bole dpat diskaun . ececehh :p

    ReplyDelete
  7. @marniey zulhye marniey..hihi..yer lah..memang hal yg wajib kan..btw mmg best.. :)

    ReplyDelete
  8. @nadia hikarihaha..oke jer..boleh2..yup..memang cntik scene dia kang..kat besut :)

    ReplyDelete
  9. bestnyer.....lma dh tk photoshoot..hehehe :)

    ReplyDelete
  10. @Puteri Mamahaha..mmeang best usu..adik syg usu :)

    ReplyDelete
  11. wah cik akak try nak komen nie...hihi...
    orang nya comel lah..hihi...
    serius cemol :)

    ReplyDelete
  12. @Nao Mei haha..boleh jer..biase2 jer cik akak :) mcm org laen gk :D

    ReplyDelete
  13. @Aida Ismail Biase jer kak..gambar jer tuh..heee :D

    ReplyDelete
  14. dah lama tak jenguk sini :) bestnya photoshoot ngan kawan2 :)

    ReplyDelete
  15. @Haruno Hana 하나 hehe..lama kew?trima ksih sdi singgah..memang best sgt :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)