Wednesday, May 22, 2013

Santai Sehari Bersama....

Assalamualaikum ...




Ok.."tonight we're young" hihi..best gak lagu Fun tuw :)
Dah keluar tajuk..ok stop..sepatutnye entry nim perlu di update
masa hari guru hari tuh..tapi aku sibuk..tak sempat nak menaip..
kalau update pom ciput-ciput jer..haha..tangan cakap "malas"
soo..redha jer..haha..Aku nak share gambar masa sambutan hari
guru kat sekolah aku hari tuw..moh lah kito layan :p



#Game balik kun
Pernah dengar tak game nim?haha
Nak explain pom susah tapi group kitaorg lah handle game
 nim..huhu..tuw cikgu aku..cantik-cantik kan? :)



See..si bulat tengah busy kira benda alah tuh..hihi
amboiii..sedap cakap orang bulat..diri sendiri pom sama 
bulat jer..haha :D



sweet oke :)





K.A.M.I ..
Nim lah group aku yang same-same handle
game tuh..haha..best sangat :D
mana satu aku ek??hihi..try lar cari :p



Adeehh..sorry tak boleh nak upload lagi pic tuh.
Loading lembap , makk aihh time cam gini lar dia
buat hal =,=


Banyak lagi aktiviti kat sekolah aku tuh..
Seriusly memang best..tapi  ada yang aku tak sempat nak
snap-snap..huhu..lain kali lah :)



Ok..Gumawo..Bye :*



3 comments:

  1. bestnya, hehehe. teringin pulak nak main^^

    ReplyDelete
  2. dah join GA nie?. jom singgah blog sy. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  3. akak pun sempat pergi sekolah masa Hari Guru tu :) tapi tak main pun

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)