Sunday, March 31, 2013

Yeayyy! Dapat Buah Tangan Larr ^_^

......Assalamualaikum.....
say hye n hello dear tersilent reader :p
Wahhh..tersilent reader lar konon aku nih..hihi
Ok..aku suka sangat hati nim sebab" buah tangan" dari
segmen INI by Puteri Mama atau aku lebih senang
 memanggil nye "Usu"..Thank Usu.Tak percaya ka?
boleh tekan "sini sini sini" nama pemenang yang telah
 di randomkan..termasuk aku lar*promote*kihkihkih..


Sekeping nota(seorang sahabat) dan buah tangan yang masih
 kemas berbalut dari Usu yang sangat bermakna untuk aku..
Sorry pic kurang jelas..hihi..guna kamera cap ayam jer..hik :p



bila dibuka.....


Tadddaaaaaa..cOmel kan?hahaha
ciap ada nama aku and colour fav aku plak tuh..
aku memang suka keychain..yup!suka sangat ^_^


Alhamdulillah..rezeki aku lar tuw menang segmen tuw..
Maklum lar aku kan baru jer dalam dunia blogger nim..
dan..aku tak pernah harap pom yang aku menang sebab
ramai lagi blogger lain yang lebih hebat dari aku..
Tapi..bila dapat tahu aku menang..teruja gilerr weh!haha
First time aku menang..sapa yang tak teruja kan?hihi


Dear Usu,
Adik nak cakap terima kasih sangat kat akak
sebab bagi buah tangan nim kat adik..adik suka
sangat-sangat..Terima kasih jugak sebab akak
selalu jengguk blog adik..selalu tanya khabar adik..
dan selalu komen di entri yang adik update..Thank akak ^_^
Adik suka nota yang akak bagi kat adik..banyak makna
yang terselit kat situ walaupom hanya sekeping kertas
*maaf kalau ayat adik nim jiwa habissss*haha :D



Actually aku malas nak update hari nim..
tapi bila aku dapat tahu yang buah tangan aku dah
sampai..dengan serta-merta aku rajin menaip..haha
magic kan?magic kan?haha


Ok..setakat tuw jer jari jemari aku menaip untuk
entri hari nim..dah lengoh-lengoh dah  nim..hihi
xoxoD (n_n)

10 comments:

  1. cewahhhh siap ade name lagi tu..pink color...ehehe :)

    ReplyDelete
  2. wahh,,,thniahla..1st time menang..hewhew (:

    ReplyDelete
  3. Mmg comey je keychain tu :) tahniah yer!

    ReplyDelete
  4. Nokkkkkkk jugokkkkk ! jelez.. hiks

    ReplyDelete
  5. salam dik D...alhamdulillah..selamat smpai pun buah tgn tu..hehehe..makseh adik sebb join segmen usu :)

    ReplyDelete
  6. cantik nye hadiah tu,
    tahniah dik :)

    ReplyDelete
  7. comelnya hadiah tu, nak jgk lah. hihihi

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)