Wednesday, March 27, 2013

GoOd Friend..GoOd Time ^_^

.....Assalamualaikum.....



Semalam best giler aku dan kawan-kawan sekolah aku adakan
bbQ kat Pantai Air Tawar..best wOo dapat lepak sama-sama,
n berjOking sesama..rindu sangat sebab lama tak jumpa korang..
jOm layan gambar kat bawah..^_^




peace girl!!
in black and red itu aku..yang cute berkaca mata tuw 
shahida n yang chubby face tuw atikah..my bff(:



kitaorg bertiga lagi..hihi^_^




aku dan kawan aku yan comel "Billa"..
kenapa muka aku sedih sangat nih?haha




Alololo..budak jebek..haha..
tak taw blah sapa yang snap pic nih..haha




3 serangkai..hihi :p
entah posing jenis apa yang diorg 
buat aku pom tak pasti..haha :3




cEhhh..aku n Mr.D aku..*malu nyer*
frame love tangan tuw by:Beby and Fahimie ^_^
snap by:Shahida..thank oke?hihi




deretan si gegirl..hihi
mula dari depan..aku,atiqah,shahida,puteri,
billa dan yang tak nampak tuw is Azma..


alamak!!hihi..tak taw sapa yang snap pic nim..




alololo..comelnye korang..
^_^




ada yang termenung..ada yang senyum manis..hihi
btw korang memang cite sangat..^_^


Ok..setakat tuw jer entry untuk 
Wordless Wednesdays..hihi
Love u all my friends!


Dear beloved friends,
Sorry sebab dayah tak leh nak upload gambar yang lain
sebab loading lembap..nyett..nyett..macam
siput..nanti dayah tag d fb korang k? ^_^


we have created so many bittersweet memories
together.Bon vOyage classmates :)


that's all
thank a lot dear..
xoxoD

8 comments:

  1. best la kan bbq ngn kwn2 ? huhu :) rindu zaman skolah pulakkk .

    ReplyDelete
  2. @ainil fazieda memang best sangat..harap2 dapat buat plak..hihi :)

    ReplyDelete
  3. @Aniq Bukhary yelar aniq..sapa yang tak sayang kawam mereka..hihi ^_^

    ReplyDelete
  4. wowowo, bestnye jumpe kekawan.. btw, thanks join bloglist :)

    ReplyDelete
  5. @aein safinah HIHI..best2..wc n thank jugak utk ain bb anjurkan bloglist tuw :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)