Wednesday, March 6, 2013

Follower Dah Sampai 100..Weeeee!^_^

.....Assalamualaikum.....
Selamat petang kepada blogger cOmel yang singgah
blog aku yang tak seberapa nim....^_^
Jom tengok kat bawah nim!horeeeyyy!*suka*





YahhOoooo..!!follower dah 100.. ^_^
Suka sangat-sangat..weheeee...aku tak kisah korang nak cakap aku gila
kew meroyan kew..yang penting aku happy n teruja sesangat..yes3!!
Mesti ada jugak yang cakap "Alaa baru 100 jer follower dah kecOh,,
follower aku dah 1000 tak der pom kecoh mcm kau"..
Hello....aku tak kisah apa orang nak cakap..aku tak ganggu hidup sapa-
sapa pom k..aku tak paksa korang suka atau tak singgah blog aku..
siapa lar aku kan..bkn blogger yang glamour n famous pom..^_^





Haaa..siapakah follower yang ke-100 tuw erk??
Follower yang ke-100 ialah Kak Hierizalieyana..bertuah nye aka nim..hihi
Soo..jOm kita intai-intai blog akak cOmel nim..
jOm klik "sini" untuk ke destinasi akak cOmel..^_^




Aku nak cakap Thank sangat kt korang yang sudi
follow aku,,BW kt blog aku,dan kOmen-mengOmen  kt blog
aku nim..Thank sangat korang!



p/s::Jangan jadi Ms.Anon oke?kalau ada apa-apa yang korang tak suka dengan blog aku nim korang boleh email atau apa jer kt aku..tuw jer..

 

8 comments:

Drop your words below . Thank you tau :)