Monday, March 18, 2013

Maaf :D

......Assalamualaikum.....

Hye dear cutie blogger or tersilent reader
hihi..Ok hari nim idea aku low tak taw nak
update apa dan mOod yang tak berapa baik
nim...sOo nim jer yang termampu untuk 
tatapan korang yang singgah blog aku yang tak
seberapa nim..^_^



by:MR.Google


"Maaf" bukan sekadar perkataan yang mudah untuk
kita ungkapakan dan "maaf" haruslah ikhlas dari hati
Ada sesetengah orang berfikiran macam nim
"Hello..u ingat  dengan perkataan maaf jer
semua masalah boleh selesai kew???"
Mungkin sestengah jer kan..tapi bukan aku..^_^


Aku bukan seorang yang pemarah,pedendam
dan suka bermusuhan..yup..aku sangat2 mudah
untuk memberi maaf tapi kena lar tengok kadar
masalah yang dilakukan..hek..hek. :p


Walaupun kita sangat sakit hati or bengang 
dengan salah yang telah dilakukan tapi..tak salah 
kita lembutkan hati kita untuk memberi maaf kan?
mungkin dengan cara itu hati kita akan lebih tenang..
insyallah..^_^


Sedangkan Nabi ampunkan umatnya..
ini kan pula kita yang hanya manusia biasa
yang tak pernah lari daripada melakukan kesilapan :D


Dan aku nak ambil kesempatan ini untuk
memohon maaf kat korang kalau-kalau
aku ada buat salah..kalau aku update entry
yang tidak menyenangkan korang.dan
kalau ada yang korang tak suka dengan blog aku nim..
maaf oke?dan tolong doakan kejayaan aku dalam SPM nim..
Aminnnn.. ^_^


by:Mr.google


Jangan MALU untuk meminta maaf dan
jangan SEGAN untuk memberi maaf :)
-ustaz azhar idrus


That's all..Thank dear ^_^
xoxoD..




lOw idea nak update and line meracau!!

4 comments:

  1. dayah, sama la kita.
    result spm kuar xlama agi..
    warrgghh.

    nice entry =)

    ReplyDelete
  2. Sis pun senang nak maafkan orang. Tapi susah nak lupa apa yang orang buat kat sis. Huu~ Btw, good luck for your result k dik! Chaiyokkk~ ^^

    ReplyDelete
  3. @syahirah oke..dayah doakan syahirah berjaya k?:)

    ReplyDelete
  4. @Aida Ismail bteul tuw sis..btw thank a lot sis..aminnn... ^_^

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)