Wednesday, April 3, 2013

Cute Drawing COuple:p

.....Assalamualaikum....
What up dear??kih2..selalu nye hari Rabu orang
akan update pasal Wordless Wednesday..tapi aku..
tak kut..hihi..aku suka gOdek2 jika keboringan datang
menemani ku..hihi..tapi aku stress gila kut sebab ada masalah
dengan feed blog aku..semua yang aku update tak de kat
bloglist blogger lain*terkeluar tajuk..*hadoiiii mak ehhh!


Ok..berbalik pada tajuk aku tuh.aku tak taw nak
update hapew..sOo aku nak share salah satu daripada hobi
aku iaitu melukis..ompyeh cakap "Drawing"..hihi
entah betul kew salah lar ejaan dan perkataan tuh..haha
Tapi aku lukisan Couple2 jer..hihi..untuk aku and Mr.D aku..
aku buat dalam versi kartun jer..hahahha*perasan*
JOm lihat hasil karya aku..weheeeee... ^_^



Siap bagi gula-gula gergasi lagi kat gegirl dia :P




kan best ada boyfie yang pandai main guitar..haha
bOleh lar aku tumpang menyanyi..hihi :D



Si burung Twitter pakai bOot..haha
Haiisshhh..tak malu lar berkissing2 kat sini..haha



Bab tajuk lagu Bruno Marz "when i was your man"
yawwwmm!my fav sOng!



Aku dan Mr.D aku..cehhhhh..haha :p




original:
created by:Dayah_Dasuki


Hah..mesti korang pelik kan ada pic yang terang..
ada yang kurang jelas..hihi..actually yang cerah tuw aku 
edit nak kasi nampak lebih jelas..sebab aku guna pensil 2B 
bukan marker or media yang lain.. ^_^

Memang aku suka melukis dari kecik lagi..
teringat masa sekolah rendah dulu..cikgu selalu bagi duit
aku sebab lukisan aku cantik maybe..*poyo jer*haha
Rindu nak sekolah!


nota kaki:Kalau lar aku pandai buat doodle mesti aku
dah buat freebies untuk korang..hihi..rasa macam nak
buat freebies jerk..tpi tak pandai..kih3


That's all..
Thank a lot dear cutie blogger^_^
xoxoD

11 comments:

  1. wow! pandainya lukiss! jeles! Elie tak hebat dalam melukis! :D

    ReplyDelete
  2. dayah ke yg lukis semua ni?
    cantiknye, pandai dayah lukis,
    akak suka tengok burung twitter ru,
    cute sangat ^^

    ReplyDelete
  3. bestnyer kalau dpt laki bini mcm tu kan

    ReplyDelete
  4. bestnyer kalau dpt laki bini mcm tu kan

    ReplyDelete
  5. cantik..akak x pndai mlukiz.lukis kartun lidi jek..huhu

    ReplyDelete
  6. cantik...pandai melukis..sy lukis yg simple reti la..nk lukis cmni kureng sikit..mst tak menjdi..

    ReplyDelete
  7. wahh, pandainya melukis. Seni ni. :3

    ReplyDelete
  8. cantiknya .. pandai lukis ^_^

    ReplyDelete
  9. wow...cntiknyer lukisan dayah...

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)