Saturday, April 13, 2013

"My Anak Ikan" sayang!

..Assalamualaikum..



Hye kOrang..!sebelum aku start merapu dalam entry nim..
aku harap korang jangan silap paham dengan tittle aku tuw..haha
Aku tak ada  anak ikan..tapi anak ikan yang aku maksudkan tuw ialah
anak-anak buah aku..kih2 *saja mau bikin panas tajuk*haha..chill broo ^^



Ok..aku tak taw nak update hapew benda ntah..
tetiba aku rindu kat anak-anak buah aku..rasa nak balik jerr
main masak-masak ngn diaorang..kah2 *senggal punyer mak sedara*
Weii..aku kalau dengan anak-anak buah aku, memang boleh masuk geng/
group..kalau diorang main main kertas..aku main jugak..n kalau diaorang
main lari-lari pom aku main jugak..hahaha..kelakar gilerr..
tak kesah lar hapew orang nak kata yang penting aku enjoy..haha


Ok jom kita berkenalan dengan anak-anak ikan aku..hihi
tapi anak ikan aku ada 3 orang jer..hihi.. 2 girls and 1 boy.. :p



cOmel kan?hihi..nasib baek tak menurun mak sedara dia.. :p
Yang pakai chOng-sam tuh.. #Mia Shaveena
dan yang kecik sedang pegang gelas tuh  plak nama
dia #Mia Shaveeni.. ;D



Haaa.. yang boys nim #Adam Hayqal Naem..
mak laen2 taw ngn yang gegerl tadi..dia sorang jer boy
dalam family aku :D


Tuw jer koleksi anak buah aku..kah3..
Anak-anak buah aku semua nye banyak cakap..kekadang
letih nak jawab soalan dia..macam-macam loh yang ditanya..
Tak per..tak lar borink snagat aku kalau ada mereka tuh.. :D



 Kalau aku dah stay jauh mesti aku rindu sangat-sangat kat
Mia..veni..and adam..Yaya akan selalu rindu..kih2..
anak sedara aku panggil aku Yaya jer..haha..xper lar..
tak lar berbelit lidah diaorang nak panggil nama aku nanti..hahaha



Kalau dah besar..jadi anak-anak yang baik oke?
jangan nakal-nakal,jangan lawan cakap umi dengan papa
korang erk?Jadi anak yang soleh and solehah dehh..dan,tolong
jangan selerakkan bilik Yaya erk..Cian kat Yaya :) haha
Yaya sayang kat Mia,Veni,Adam n yang bakal keluar tak
lama lagi..boy kew girl erk?hihi

#Tumblr



Ok..sekian dari aku..
Thank a lot dear..xoxoD ^_6


10 comments:

  1. wahhhh, comel jeee. Macam nak cium pipi tuu. ngehhh, geram tgk. hehhe

    ReplyDelete
  2. comel nye anak buah dik ton..geram kak ton jugak :P

    ReplyDelete
  3. comel nye anak2 buah dia,,,hehhe ..done follow here :)

    ReplyDelete
  4. @MarnieyZ HAHA..budak2 memang comel n cute kan :D

    ReplyDelete
  5. @Anis Zainudin haha..amboii kakton nim..hihi..mmey comel..guna produk kakton lar tuh..haha

    ReplyDelete
  6. @ezyra daniel yer..yer..comel kan?nasib baek tak ikut dayah..haha..thank zyra ^_^

    ReplyDelete
  7. AUWMMM....dah pandai layan ank buah ye..bila dpt ank sendirik satu hri nnti jd ibu mithali nih..haahaa.. :)

    ReplyDelete
  8. comelnya mereka x) haha.. suka sangat ngan budak kecik :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)