Tuesday, April 9, 2013

Freebies : Simple Doodle

#kak ton @ Kak anis addict dengan rilakkuma!hihi


.....Assalamualaikum.....
Annyeonghaseyo dear sweetie plus cutie blogger..hihi
Ok..hari nim baru berkesempatan aku nak wat freebies doodle
nim..aku sibuk memanjang akhir2 nih..hihi..Doodle aku nim simple
jer..tak cantik mane pom..quality pom low sebab guan paint jer..tapi
boleh lar kalau korang nak letak dalam entry korang kew..di sidebar kew
tak kesah lar..*nak buang pom boleh*kah3


Right klik untuk dapatkan URL ^_^
#Green




#pink





#purple




#yellow


Ok..kalau nak ambil lar..jangan malu-malu..hihi
aku ikhlas jer buat freebies nim..tak mintak balasan pom..
Cuma korang tinggalkan komen jer kat bawah..


#Yang nim freebies untuk Linda jer yer..hihi
Thank linda sebab sudi jadi kawan kita :)


Memo : Kalau nak doodle yang macam Linda punyer tuw..
korang boleh lar roger-roger kat aku oke?hihi

nota pink : Insyallah kalau ada mase lapang..aku
akan buat freebies yang laen plak k?insyallah.. 

Ok..samapai disini saja kita bersua..kih2..
Maaf yer kalau tak cantik..hihi..
Sekian..xoxoD ^_6

5 comments:

  1. alolo comeynya..pandai buat :)

    ReplyDelete
  2. dayah, so comel lah linda tu. heheh.. pandai buat doodle. i love.i love. thanks dayah :)

    ReplyDelete
  3. knape name kak ton ade jugak ni..haha :D
    comel la adik akak ni buad..>,<

    ReplyDelete
  4. comelnya x) akak lak tak reti main doodle ni.. buat freebies biasa aje :)

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)