Saturday, April 27, 2013

Mathematic July "stresss!"

Assalamualikum and Annyeonghaesayo



Hye awak?sihat tak?maaf aku kurang sihat..hihi :p
Aku tengah stress,nervous and macam-macam lah..perasaan aku
memang dah rojak dah nim bila memikirkan exam Jun nih..Oh yerr..
aku ambik Mathematic July(SPMU) ..sebab aku tak Crdt subjek Math
SPM last year..yup!yes!and ya! Mathematic buat otak aku "biol",,rasa 
macam nak keluar jer otak aku bila nak jawab paper Math :(


Minggu nim last aku kerja ..sebab aku kena study plak..
Mr.D cakap aku "gila kerja"haha..memang lar..nak duit kan?
mesti kena menggila..tapi pelajaran lebih penting..soo aku ambk
keputusan untuk berhenti kerja and jadi student balik. :D
Nasib baik dapat cikgu yang pro untuk ajar aku..haha..
Thank kawan .sebab sudi tolong Dayah :D


Aku dah apply KKTM..oke gak sebab bawah Mara.
Aku ambik course rekabentuk fesyen and multimedia hapew 
ntah,aku ada minat dalam fashion2 and photography nim..tapi..
ma,abah and nenek aku suruh aku jadi nurse..sob..sob.. :(
aku terpaksa letak tepi dulu minat aku tuh.*bertambah stress*
masalah sekarang aku tak layak sebab Math tak Crdt!!!
sebab tuw lar aku nekad nak ambik SPMU balik..
*aku teringin nak jadi nurse,,nurse comel kan?*haha


Aku harap aku boleh buat..Insyallah..
Tolong doakan kejayaan aku erk? :(
Thank korang :D


Memo : Orang panggil Mathematic July tapi kenapa
exam dia bulan June erk?haha..fening-fening :p


Nota pink : Photography sebagai minat and
nurse sebagai cita-cita *ayat Mr.D*haha :p 

10 comments:

  1. Semoga berjaya. Buat yang terbaik. Math senang je. Hehehe. Kena rajin buat latihan. =D

    ReplyDelete
  2. @aein safinah thank ain..insyallah :) tpi sy memang senok math,,haha

    ReplyDelete
  3. all the best dear. In Shaa Allah boleh. Siap dpt A+ lagi. Amin :)
    sama lah ,sy pun minat photography. :P

    ReplyDelete
  4. all the best. set ur mind mathematics is easy. rajin buat praktis tau.

    ReplyDelete
  5. zyra paling tak suka math,selamat time spm kredit tp addmath fail..hahaha wat malu je kat budak kelas

    ReplyDelete
  6. Sokong ur mr D.. Photography bleh buat time masa lapang.. :D

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)