Wednesday, April 10, 2013

Our Story..Our Song

#google


.....Assalamualaikum and Annyeonghaseyo ....
Ok..today aku nak buat entry khas untuk Dia..hihihi..
ikhlas dari aku semua nye untuk dia*kata NL n Sleeq*kih2



Dia adalah budak gemuk yang nakal sesangat..
suke buat lawak..kekadang buat aku senyum memanjang 
jer bila ingat kata-kata dia*meroyan*haha..dia seorang yang
caring..responsiblity..faithful..kekadang buat aku touching..haha
tapi dalam kelakar dia..dalam tawa dia..terselit tegas yang buat
aku nak nangis maaa!haha.. ^_^


Dia suka marah-marah bila aku wat salah..
aku tak kesah lar sebab untuk kebaikan aku jugak..
dan aku sangat-sangat memahami dia..kalau dia marah
pom..aku hanya diam jer..aku biarkan dia marah sampai
dia puas..bila puas dia marah2 aku..automatik dia diam..
haha..magic kan?magic kan?try lar baca dialog
ringkas kitaorang time perang tercetus..haha
|
|
v

DIA : Eh dayah..bakpo eh tak dengar kato?
kite oyak doh kae jange wat..jange wat..
dia buat jugok.. nok jadi gpow eh???
bla...bla...bla...bla...bla..bla..


****Tetiba dia diam****


AKU : Hoo..abis doh kow marah tuw?
 kalau adow lagi gak..perabis-perabis lar...
*sambil wat muka slamberr*


****Last-last kitaorang tergelak sesame****


Dialog tuw guna bahasa loghat kampung aku,kalau tak paham
buat-buat lar paham sambil tunjuk dua jari and say "peaceee!"haha
Aku kenal sangat sikap dia..lagak dia..ayat dia..body sense dia...
haha*betul kew tidok den ejO tuh*hihi.




Part yang best dalam relationship kita ialah bila
 kita sama-sama memerlukan...yer lar....walaupom kita
selalu jugak bergaduh/bertumbuk..tapi tak sampai 1  hari kita gaduh
tapi bila jumpa..confirm!kitaorang akan berbaik semula..and
siap berjoking sesama lagi..kita memang "cOol" kan? :p
kekadang pelik..walaupom kita marah-marah..tapi bila jumpa.
tetiba jer..hati kita jadi lembut..haha..perempuan memang berhati lembut 
sama macam aku jugak *bajet* kih2..rugi weh kalau ada hati macam
 batu..mak aku cakap "hati kering sihhh*haha



#quote


Aku tak nafikan..aku dengan dia memang rapat..
Mana aku pergi pasti dia ada..selalu teman aku makan..
teman aku balik..teman aku shopping berjam-jam..tapi
dia tetap sabar tunggu aku..bangga nye aku..^_^



Our story..our sOng..
#KITA



Lelaki yang setia hanya menyimpa satu nama perempuan di dalam hatinya..walaupun dia sedar lebih ramai yang cantik dari buah hati nye :D

Kalau hari ini awak bahagia dengan saya, saya mohon Tuhan kekalkan kebahagiaan itu dalam hidup awak, biar berpanjangan sampai bila2. :)


Status di mukabuku aku

Sekian dari aku..
Last entry aku update..aku nak bercuti dari blogging
selama seminggu maybe..aku kena spend time dengan hal
yang laen plak daripada sehari suntuk menghadap lappy..
Yang follow n bw blog aku tuw..thank a lot oke?
nanti aku hit korang balik..k bye.
xoxoD ^_6

4 comments:

  1. mesti si Dia ni special gila kannn. hehhe

    ReplyDelete
  2. special sgt la tuuu...pape pn wish u epy owez with him..

    ReplyDelete
  3. @ana suliana amboiii maklang aku nih..haha..tjank lar mok anna :p

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)