Tuesday, April 23, 2013

Hadapi Dengan Senyuman^^


...Assalamualaikum & Annyeonghaesayo...
*semangat baru..perjuangan yang satu..dan matlamat hidupku
hanya untuk mu..*tetiba jer bersemangat bila dengar lagu Bunface
nim..hihihi..Ohh extravaganza! *semangat nih*haha




Awal giler aku update hari nim sebab kejap lagi
aku dah kena p kerja dah..rasa macam malas jer nak p kerja
haha..Astaghfirullah..pemalas betul lar aku nih..hihi


Oke berballik pada tajuk yang terpampang kat atas 
tuw "Hadapi dengan Senyuman,,cEhhh!bkn main lagi tajuk 
aku tuw kan..Banyak hal yang aku lalui dalam hidup aku and
macam-macam ragam manusia aku jumpa..berbagai masalah
and dugaan yang aku lalui tapi aku tetap sabar walaupom
kekadang air mata aku megalir kerana kita tak mampu untuk
menanggung nye sendiri..Tapi aku tetap senyum..senyum dan 
senyum walaupom dalam hati kita Tuhan jer yang taw :'(


Hanya dengan satu senyuman boleh menutupi
seribu kesedihan..


Alhamdulillah..aku masih ada kengkawan yang boleh
support aku..aku ada Mr.D yang selalu bagi semangat kat
aku..aku ada family yang memahami aku..Terima kasih Ya Allah
atas kurniaan-Mu.. ^_^


Mohon maaf kalau ayat aku agak skema harinim..
tOlong jangan termuntah,,haha :p


OK..sampai disini jer aku menaip..
mungkin last aku update..mgkin jugak aku akn delete
 kut akaun blog aku and twitter..mungkin tuw
jalan terbaik..sekian..xoxoD

4 comments:

  1. kenapa smpai nak delete? kenapa? tak payah lah. T.T . be strong dear. ^^
    Btw, happy working. lelws

    ReplyDelete
  2. dayahh,, jangan lah delete. kenape nak delete? canne nak tau pasal dayah nanti ?

    ReplyDelete
  3. be strong k. .jgn delete blog. .nnt mnyesal. . :D

    ReplyDelete
  4. Takkan sebab sy, awk sampai nk delete blog. T_T

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)