Friday, April 5, 2013

Simple DoOdle Part 2 ^_^

#Addict to hello kitty :p


.....Assalamualaikum.....
WhOaaa..first time beb aku update memalam buta nih..kih3 :p
Aku update malam nim sebab esok aku dah tak bleh nak blogging dah
sebab aku kena pergi ke Terengganu..mak saudara aku wat kenduri lorh..
loghat kampung aku cakap "wat bekwOh" and omputeh said "big work".
hahaha..banyak bebenOr den merapu..haha ;p



Ok..entry malam nim related dengan entry Simple Doodle Part 1..
Soo yang malam nim part 2 lar plak..haha..actually aku nak tunaikan
permintaan Kak Anis and Aein yang nak aku tolong buatkan
doodle untuk diaorang..sOo..aku tolonglah buatkan.. :)
tapi maaf yer kalau tak cantik..dayah bukan pandai pom..hihi
cuma yang simple jer..boleh lar letak kat mane2 korang suka..
nak buang pom tak pe.hahaha *kesian kat doodle2 aku* :p
tengOk bawah nim :D



Right klik Okeh dear ;p




#Bunny Girl 




Yang nim untuk Kak Anis..adik dah
buat kaler purple untuk akak





#Bunny Girl



#pinky girl
Yang nim untuk Aein....kaler pink gitew :D



Dua i kasi..u pilih lar yang berkenan di aty^^

Kalau tak cantik..mintak maaf lar sesangat lar yer..
aku bukan pakar dalam memghasilkan doodling nih..kih2
Arap korang berdua suka lar ek..haha *poyo jer aku*haha




Question : Kenapa kaki doodle tuw senget/bengkok ek??
Answer : Saja jer nak tunjuk kaki dia langsing wehh..fotogenic lar katakan ;p



Ok..setakat tuw jer tangan gatal aku yang gila menaip nim..hihi
Mohon maaf ek kalau kualiti low sikit sebab guna paint jerk ;)..hihi.
.Selamat malam!Undur diri..sekian :p
xoxoD

13 comments:

  1. comel!
    thanks dik..syg adik lebih la >,<

    ReplyDelete
  2. @Anis Zainudinhaha..yelar tuh..macam pelik jer ada r..haha

    ReplyDelete
  3. tomel eh..untuk cik akak tekde ke sayng..hihi

    ReplyDelete
  4. D...comey sgt..utk Usu ade tk...?hehehe

    ReplyDelete
  5. Alaaa..nak belajar buat doodle la. Senang tak dik?

    ReplyDelete
  6. @Puteri Mama @Nao omei
    nanti lar adik tolong buatkan k?insyallah :)

    ReplyDelete
  7. @Aida Ismail Tak susah pom..atas kreativiti masing2 lar tuh..hihi

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)