Friday, April 5, 2013

Simple DOodle ^_^



.....Assalamualaikum.....
Annyeonghaseyo!Salam Jumaat dear..kih2
Oke..di hari yang baik dan dalam moOd yang comel.*perasan*
Aku nak share something lar dengan korang nim..aku buat doodle!haha
tapi guna paint jer..bukan guna photoshop,photoscape or gimp bagai..
nak tengok ka?tapi korang jangan gelak oke..haha..
ayuuhhh! :p





#polka dot!
nim lar doodle aku..haha *graphic lar 
sangat aku nih*haha :p






yellow girl!hihi
aku tak lar pandai sangat buat doodle nim.
guna paint boleh lar.. :D




Simple jerk doodle aku..aku bukan pakar pom dalam menghasilkan
doodle nih..guna paint boleh lar..kalau guna Photoshop..confirm!aku blurr!
Actually aku nak buat freebies tapi aku malu lar..sebab tak cOmel..hihi
aku tak lar terorr macam Apit..siapa boleh lawan Apit wehh..hihi
dOodle yang dia buat memang cOmel kan?ak suka..^_^




nota kaki:Teringin nak buat doodle guna Photoshop..
tapi busy dengan kerja..Insyallah kalau free aku buat..
Kalau cOmel aku buat freebies untuk korang..hihihi




That's all..
Thank a lot dear! ^^
xoxoD

5 comments:

  1. serius comel dik ! suke3..buatkan satu utk akak boleh ? :)

    ReplyDelete
  2. Wow, saya tak reti nak buat doodle2 segala ni, nak guna photoshop pun tak pandai! :p

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Buat utk sy satu bolehh ? Eksklusif :p

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)