Thursday, April 4, 2013

Semakin Gila

.....Assalamualaikum.....
Hye dear cutie blogger..peace nO war..haha


#Google 



Ok..hari nim entry yang tak berapa nak menarik pOm
"Just for variety"..hihi..gurauan semata-semata..
mana lar twu kut-kut dengan baca entry aku yang nim boleh
hiburkan hati korang yang lara tuh?haha
mOh baca story kat bawah nim ^_^


Ada dua orang gila sedang berbual di sebuah rumah 
sakit jiwa.Secara tiba-tiba seorang daripada mereka naik
ke atas meja sambil mengangkat tangan dgn tinggi..


Orang gila 1   :     Kau taw tak?

Orang gila 2   :    Taw hapew?

Orang gila 1:  Aku nim matahari!tengoklah
 dunia ini terang disebabkan aku!


Melihatkan perlakuan kawan dia yang aneh tuh..
terdetik dlm hati Orang gila 2 bahawa kawannya itu mungkin
bertambah gila.Dia berhajat melaporkan perkara ini agar pemeriksaan
lanjut dapat dijalankan.Maka Orang gila 2 bergegas ke bilik doktor
dan menceritakan apa yang telah berlaku.. 


Orang gila 2 :  Doktor!mungkin kawan saya tuw bertambah gila!

Doktor :  kenapa kau cakap begitu??

Orang gila 2 :  Baru jer tadi dia naik ke atas meja sambil 
mengangkat tanganya ke atas.Terus dia cakap bahawa dialah
matahari dan dunia ini terang disebabkan perbuatanya..

Doktor :  Kalau begitu,suruhlah kawan kamu tuh turun..

Orang gila 2 :  Jangan doktor!kalau dia turun makna nyer
gelap lar dunia ini nanti.!

Doktor :  Emmmm..sama-sama gila rupanyer :3



#END#


sumber : Dipetik dari majalah fav aku :D


Ok..setakat tuw jer kisah orang gila nih..hahaha
Hanya gurauan jer oke?tak der kena-mengena dengan yang 
hidup @ meninggal..kalau rasa nak lagi cakap oke?
aku boleh tolong adaptasikan dalam blog aku nih..hihi
Aku gelak sampai guling2 first aku baca story nih..haha



That's all..
Thank a lot dear..xoxoD

6 comments:

  1. dah pernah baca ni.. hehe :) nice sharing

    ReplyDelete
  2. http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/04/segmen-whos-lucky-and-whos-not.html

    ReplyDelete
  3. @aein safinahhahaha..entry orang gila pom dayah update,,haha

    ReplyDelete
  4. hahaha, dah namanya org gilakan.
    lawak je. :3

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)