Friday, April 26, 2013

"Anak Abah"

Assalamualaikum dan Salam Jumaat..



Hye you..you..you lah..apa khabar??huhu
Oke..sapew kat sini anak abah?anak ayah kew?or papew
jer lar??Mesti best kan?nak apew pom boleh dapat kan? :D



Aku jugak termasuk dalam golongan "anak ayah" nim..hihi
tapi aku panggil ayah aku dengan panggilan "abah" jer..lagi comel :p
Dalam family aku..memang aku yang paling rapat dengan abah aku
dari aku kecik lagi..dulu aku selalu kiss abah aku..haha
tapi sekarang aku dah besar malu lar sikit..tapi aku selalu berkepit
denganya  time tengok tv&makan..haha..selalu jugak lar aku keluar date
dengan abah aku tuh..sweet kan? :D



Dia seorang abah yang cOol..bertanggungjawab..
caring lagi..selalu datang jengguk aku tempat aku kerja..
Apa yang aku nak..insyallah kalau dia mampu dia tunaikan..
Tapi alhamdulillah..atas nikmat yang dikurniakan untuk aku..
aku bersyukur sangat..walaupom aku selalu dimanja kan oleh
abah and ma aku..tapi tak penah terdetik di hati aku rasa kecik hati 
bila aku mintak sesuatu tuw tapi tak dapat..aku kan dah besar :D
dah kerja pom..haha..apa yang aku nak..aku usaha kan sendiri..
Sekarang tengah berangan-berangan nak kamera DSLR..hihi
tapi lupakan lah dulu angan aku yang mengunung tuh..fikirkan 
tentang pelajaran dulu..tuw lebih penting kan? :)



Kenapa bukan "anak mak"??hihi :p
Mak or dengan panggilan "ma" jer..ma aku oke jer..
sporting jer..selalu jer support aku..aku selalu share masalah aku 
dengan dia..dia selalu bagi nasihat kat aku..selalu sakat aku..haha
Tapi ma aku sibuk lah :( dia sibuk uruskan kedai makan dia..dengan
 nasi ayamdia..yumm3..*tetiba lapar perut plak*haha..tapi aku paham lah,
tak penah rasadipinggirkan pom..Alhamdulillah..ma aku and keluarga aku
 yang laen tahu tentang hubungan aku dengan Mr.D..mereka tak marah
 pom..cuma mereka nasihatkan aku supaya pandai bawa diri 
and jangan hilangkan kepercayaan mereka kat aku,,
Insyallah..aku mampu..huhu


Dayah@Eida@Yaya@Adik..
 *banyak gilerr family bagi nicname kat aku*
nak cakap sayang sangat-sangat kat ma
abah and semua keluarga kita <3
Alhamdulillah dengan nikmat yang di kurniakan
oleh-Nya :)



Oke..sampai kat sini jer anak ma and abah menaip..
haha..nak sambung keje plak nim..ngantuk pom ada gak nim..
Ohh mata..kenapa lar petang-petang macam nim kau selalu berat?
Taw tak aku banyak keje..kah3..sekian..bye!
xoxoD

4 comments:

  1. ok ler tu anak ayah sbb nnti nk masuk minang pon kene restu wali jugak kan?ehehe

    ReplyDelete
  2. Untung la. Kita anak mak . :p hee

    ReplyDelete

Drop your words below . Thank you tau :)